Az nagy baj lehet, ha igy 30 hetesen kevesebb a magzatviz? Az orvos nem mondott rá semmit, csak, hogy majd figyelni kell. félek, hogy elhanyagolnak?
Figyelt kérdés
fizetett orvosom nincs.szerintetek?volt már igy valakinek?2009. nov. 4. 10:12
1/5 anonim válasza:
Szia!
Ne aggódj,ezt nagyon szokták figyelni,már csak pár hét és túl leszel a rizikós időszakon,addig is rendszeresen járj orvoshoz.Amikor én szültem a mellettem lévő anyukánál is pont ez volt,....ha nagyon kevés az érték befektetnek(ő is szülés előtt pár héttel bent kellett hogy legyen)De ha attól megnyugszol kérd ki egy másik orvos véleményét is(én is jártam egy csomó orvosnál amikor azt éreztem nem figyelnek kellően rám/ránk),bár én azt gondolom ilyennel nem játszanak,ha nagyon kevés mindenképpen lépnek.Szia és ne idegeskedj,minden rendben lesz!!!
2/5 A kérdező kommentje:
hiába járok orvoshoz,ezt csak uh-n látják,az mégcsak 6 hét mulva lessz talán.szóval hogy figyelik?és mikor van az a rizikos idöszak,amit irtál?
2009. nov. 4. 11:21
3/5 anonim válasza:
Szia!Nekem 25 hetesen a 4d-n mondta a doki,hogy kevesebb a magzatvizem.Rá 1 hétre már nem volt baj.De menj el egy másik dokihoz,hogy ő mit mond.Mert sem a több sem a kevesebb magzatviz nem jó!32 hetes km
4/5 anonim válasza:
Szia!Első válaszoló vagyok.A rizikós időszakot a 36. hétre (ill.a baba súlya nem éri el a 2500g-ot) értettem,úgy tudom előtte koraszülöttként tekintik a babákat(nekem így mondták a szülésfelkészítőn). A magzatvíz normál értékét orvostól kérdezd meg,nem akarok butaságot írni.A mellettem fekvő anyukának azt tanácsolták igyon és pihenjen sokat,mivel téged nem fektettek be,valószínű nincs baj,ezek az értékek folyamatosan változhatnak.Tudom hogy aggódsz,szerintem mindenki fél egy kicsit,de nem lesz baj,keress fel egy másik orvost is,az nem baj ha többen látnak.Szia
5/5 anonim válasza:
ha nagyon kevés a magzatvíz a magzat agykárosodását okozhatja, de ez attól függ mennyire nagyon kevés. pihenj sokat és igyál minél többet, ha egyszerre nem is megy, kortyonként egész nap lecsurog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!