Újszülöttnek milyen cumisüveget vettél/veszel?
Figyelt kérdés
Mielőtt nekem esnétek SZOPTATNI szeretném, de engem megnyugtat a tudat ha lesz otthon egy cumisüveg, vagy ha valahova el kell mennem akkor apa lefejt tejet tudna adni neki.
32 hkm
2013. szept. 11. 12:04
11/15 anonim válasza:
Én az első babámnál vettem 2 db. Avent cumisüveget, amit aztán a hozzátáplálásnál arra használtam, hogyha 2 napra főztem főzeléket, akkor a másnapit abban tároltam a hűtőben. Másra nem használtam, mert inni pohárból vagy csőrös itatóból ivott.
A második gyerekemnél már nem is vettem , mert gondoltam, ha nagyon kell, akkor bárhol, bármikor lehet venni. Hát nem kellett.
12/15 anonim válasza:
MAM Anti colic.
Következőnél is ilyen lesz! :)
13/15 A kérdező kommentje:
A mamot néztem, de nem tetszik mert van 1-es meg 2-es cumija, a következő meg egyből x lyukú! Hol az átmenet? A 2-es cumi 2 hósan jó utána mondjuk fél évesen?
2013. szept. 11. 16:55
14/15 anonim válasza:
A Mamnak van 3-as cumija. 15 hónapos a fiam, azt használjuk már jó ideje. Szerintem tökéletes az átmenet a cumijaik között.
15/15 anonim válasza:
7 hónapos a fiam és 2-es cumit használunk.
Tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!