Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes uh adatok kellenének?

6 hetes uh adatok kellenének?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

augusztus 22.-én volt petezsák,

Szeptember 3.án 15mm petezsékban 11 milis embrió,

Tegnap voltam kontrollon szívhangot nézni, de sajnos nem talált a doki, pedig percekig kereste... akkor 21 mili volt a petezsák (embriót nem mondta) de szabályos szélű erősen látható az embrió is aminek örüljek...

Azt mondta most azért ne szaladjak kis könyvért mert ki tudja mi lesz... 6 hetesnek és pár naposnak felelek meg de menzesz szerint már bőven 8 hetesnek kéne lenni... tudom, hogy későn volt az ovum de így is bőven betöltött 7 hetesnek...!

[link]

2013. szept. 11. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetes, 1 naposan nem volt még szívhang, csak a petezsák látszódott.

8 hetesen mentem vissza, akkor már volt minden.

2013. szept. 11. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:
* augusztus 22.-én volt petezsák-< 2mm volt a petezsák
2013. szept. 11. 09:01
 3/8 A kérdező kommentje:
csak járjak úgy, mint Te Első...
2013. szept. 11. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem 6 hetesen még 15 mm-es petezsák volt és 2 mm-es szikhólyag. 7 hetesen 26 mm-es petezsák és 6 mm-es embrió, szívműködés nem volt még látható.

8 hetesen már 14 mm-es a CRL és jó szívműködés volt. Mensi szerint 8 hetes voltam, de a doki a méretek alapján 7 hetesnek írt. Jelenleg már 14 hetes vagyok:)

2013. szept. 11. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, annyit még hozzátennék, hogy 8 hetesen hüvelyi ultrahangot csinált, mert a hasin nem látszódott minden rendesen.
2013. szept. 11. 09:04
 6/8 A kérdező kommentje:

hűha.. ez egyenlőre biztató!

Nekünk ő a harmadik terhességem...

Az elsőből született a Fiúnk 3 és fél éves, idén februárban várandós lettem a második babánkkal akit sajnos a 14. héten kiderült, hogy nem tarthatjuk meg... Májusban volt a műtét ezért félek egy kicsit, hogy nem volt még szívhang...

2013. szept. 11. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem hat hetesen volt már szívhangja, de ne rémülj meg, mert nagyon sok kismama volt már hasonló helyzetben, mint Te és csak később lett szívhangja a picinek. Sajnos a menzesz alapján történő számítás akkor állja meg a helyét, ha az embernek pontos 28 nap körüli ciklusai vannak és a 14. nap körül történik meg a fogantatás, mint az én esetemben. Ha neked 28 napnál több a ciklusod és pl. csak a 20. napon volt peteérésed, akkor még nem baj, ha nincs szívhang. Ott van a kicsi embrió és ez a lényeg! Ha gond van, akkor általában teljesen üres a petezsák. Nyugi! Szerintem minden rendben lesz!:) A kiskönyvért pedig bőven ráérsz menni, én is csak 14 hetesen kaptam meg. Jah és az ovu dátumát se nagyon vedd figyelembe, mert lehet, hogy neked tovább tartott a beágyazódási időszak. Valakinek a fogantatás után már egy héttel megtörténik a beágyazódás, valakinek bőven kell ehhez 14 vagy annál több nap is és csak onnatól kezdve kezd fejlődni a babó :)
2013. szept. 11. 10:03
 8/8 A kérdező kommentje:

hát ebben sajnos elég "profi" vagyok már...

Ha megnézted a linket látod, hogy 28 napos a ciklusom és azt is hogy a 18. napon volt ovum rá 9 napra a hőleesés ami beágyazódást jelent... Tehát, ha az ovu napjához adok hozzá 2 hetet (14 napot) akkor is több vagyok már, mint 6 hét...

Ma kéne 8+1nek lenni... de ha adok még egy hetet a babának is már 7 hetes...

2013. szept. 11. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!