6 hetes uh adatok kellenének?
Sziasztok!
augusztus 22.-én volt petezsák,
Szeptember 3.án 15mm petezsékban 11 milis embrió,
Tegnap voltam kontrollon szívhangot nézni, de sajnos nem talált a doki, pedig percekig kereste... akkor 21 mili volt a petezsák (embriót nem mondta) de szabályos szélű erősen látható az embrió is aminek örüljek...
Azt mondta most azért ne szaladjak kis könyvért mert ki tudja mi lesz... 6 hetesnek és pár naposnak felelek meg de menzesz szerint már bőven 8 hetesnek kéne lenni... tudom, hogy későn volt az ovum de így is bőven betöltött 7 hetesnek...!
Nekem 6 hetes, 1 naposan nem volt még szívhang, csak a petezsák látszódott.
8 hetesen mentem vissza, akkor már volt minden.
Nekem 6 hetesen még 15 mm-es petezsák volt és 2 mm-es szikhólyag. 7 hetesen 26 mm-es petezsák és 6 mm-es embrió, szívműködés nem volt még látható.
8 hetesen már 14 mm-es a CRL és jó szívműködés volt. Mensi szerint 8 hetes voltam, de a doki a méretek alapján 7 hetesnek írt. Jelenleg már 14 hetes vagyok:)
hűha.. ez egyenlőre biztató!
Nekünk ő a harmadik terhességem...
Az elsőből született a Fiúnk 3 és fél éves, idén februárban várandós lettem a második babánkkal akit sajnos a 14. héten kiderült, hogy nem tarthatjuk meg... Májusban volt a műtét ezért félek egy kicsit, hogy nem volt még szívhang...
hát ebben sajnos elég "profi" vagyok már...
Ha megnézted a linket látod, hogy 28 napos a ciklusom és azt is hogy a 18. napon volt ovum rá 9 napra a hőleesés ami beágyazódást jelent... Tehát, ha az ovu napjához adok hozzá 2 hetet (14 napot) akkor is több vagyok már, mint 6 hét...
Ma kéne 8+1nek lenni... de ha adok még egy hetet a babának is már 7 hetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!