Az is mozgásnak számít, ha nem rúgásokat érzek, hanem azt, jogy a babám kifeszíti magát?
Figyelt kérdés
Érzem én őt rùgdosòdni is,de az utòbbi két napban sűrűbben éreztem feszítést. Nem keményedés :)2013. szept. 11. 07:00
1/5 anonim válasza:
Igen kedves kèrdező az is annak számít,èn megkèrdezntem sa vèdőnőmet ès ő mondta.Mert nekem nagyon gyakran nyomja magát ès mindig a jobb oldalamra.Mozogni viszont keveset mozog!! 40+6hkm
2/5 anonim válasza:
Miért, az szerinted mi, ha nem mozgás???? :)))
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor jò :) Nekem a köldökömnél szereti kinyomni magát,már-már kellemetlen,mert sokszor olyan erős. De imádom :)
Köszi a válaszokat!
2013. szept. 11. 10:15
4/5 anonim válasza:
Azt nem èrtem mièrt kell lepontozni!? Mi rosszat mondtam èn? Mennyi gyökèr kur.a, idiòta fa.z jár ide?!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Hmmmmm......idiotak.......
2013. szept. 13. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!