Lehetséges? Irjatok minél többen a tapasztalataitokról!
Figyelt kérdés
menstruáció után 5 nappal van aki azt mondja nem lehete teherbe esni de van aki az hogy igen! mint gondoltok?2009. nov. 3. 16:22
11/16 anonim válasza:
Én a menstruációm 5. napján lettem terhes.
21hetes
12/16 anonim válasza:
Nekem is a menzesz 6.napján sikerült!
19hetes km.
13/16 A kérdező kommentje:
gratuálok nektek és vigyázzatok magatokra :)
2009. nov. 3. 19:37
14/16 anonim válasza:
Nekem 27 naposak a ciklusaim, es altalaban 5 naposak a menstruacioim. En a menstruacio utani 3. napon estem teherbe es ma 31 hetes vagyok. Egyszoval siman lehet az 5. napon is teherbe esni.
31 hetes km
15/16 anonim válasza:
Nekem a ciklus 10. napján van..vagyis csak volt peteérésem (biztos, mert ultrahanggal követték és érzem is). A 24. napon pozitívat teszteltem. 10. nap a mensi elmúlása után 5 nappal van..ha így értetted akkor ez velem is megtörtént! Most vagyok 23 hetes.
16/16 A kérdező kommentje:
gratulálok és sok egészséget kivánok minden kismamának és próbálkozónak (jah és persze sok sikert) :)))))
2009. nov. 5. 15:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!