Kb.6 hetes terhes lehetek és ma bal oldalon enyhe szukáló fájdalmat éreztem délután, és wc után a papíron barnás, inkább sárgás folyás volt (2 pötty). Ez egyszer volt, azóta nem, pedig már többször is voltam. Ugye nem lesz baj?
Szia! Szerintem beszélj a dokiddal a biztonság kedvéért. Amúgy kb 7 hetesen nekem is volt barnás folyásom, valószínüleg meg akart jönni. Azóta nincs semmi bajom. Nekem azt mondták akkor gond, ha véres, vagy ha görcsölsz is. De tényleg beszélj dokival is. Fő a biztonság.Amúgy gratula a babához.:)
35 hetes kismami
Máj. 21én volt meg utoljára. Azért írtam, hogy kb. 6 hetes lehetek, mert még csak hétfőn megyek dokihoz először. Akkorra kaptam időpontot. Szóval még csak a teszt szerint vagyok terhes, de nagyon remélem, hogy az uh szerint is az leszek! Ez az inkább sárgás valami tegnap du volt csak, ahogy hazaértem a munkából, lehet kicsit elfáradtam, mert lépcsőztem, meg emeltem is, azóta nincs semmi. Kicsit húzódik a hasam oldalt, de ennyi, gondolom ez normális.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!