6 hetesen (menzesz szerint 6+2 hetesen, de 30 napos ciklus) megyek holnap UH-ra. Mire számíthatok?
nwkem 34napos ciklusnál 5hetesen 4hetet irtak és szikholyag volt. 2hét mulva 6hetet irtak a papirra és volt szivhang 9mm embrio. azota majdnem behozta a lemaradast a méretében. drukkolok
12hkm
Voltam ma UH, és egy elég régi gépe volt a dokinek, de 15 mm-es petezsákban láttuk a pulzáló szikhólyagot. CRL 3 mmm.
Szerintetek ez jó?
Olyan izgatott vagyok, nagyon jó érzés volt látni a kis pulzáló valamit, az én kisbabámat. Csak annyira aggódom, olyan messze van még a 12. hét:)
előö vagyok.simán jo,ne aggodj.igen sajnos tudom mijen messze van az a 12hét...:(
alug vartam én is most meg azt várom h nöjjön a pocak és megmozduljon.
ne aggodj biztos késöbb fogant mint gondoltad.nallunk is igy volt. a 20ik napomon foganhatott vagy a 24iken.akkor voltunk együtt.
vigyazz magadra.boldog babavárást bár tapasztalatbol tudom hogy ez egy pánikolos idöszak.ott van e még mekkora vajon...stb. de nyugi nemsokara te is mehetsz védőnőkhőz vérvételre ultrahangok kivizsgalas...stb.és mar itt is van a 12.ik hét.
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!