Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » János kórházról vélemények?...

János kórházról vélemények? Szült ott valaki mostanában?

Figyelt kérdés
2013. szept. 7. 17:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem jó véleményem van róla. Fogadott dokival szültem ott tavaly, egyébként nem tartoztam volna az ellátási körzetbe.

Így a terhesgondozás az első 36 hétben a doki rendelőjében volt, utána pedig hetente mikor menni kellett NST-re, ott nézett meg.

A kórházi terhesgondozás, tehát amikor a vérvételekre, cukorterhelésre kellett menni, nagyon flottul megy, aranyosak az ott dolgozók, szerettem oda járni.

A szülőszobák nagyon szuperek, és az ott dolgozók is nagyon aranyosak, segítőkészek. Pl a férjem mikor élesedett a helyzet, és érzete, hogy nem fogja bírni, mielőtt kirohant egyik nővérkét megkérte, hogy fotózzon már majd, ha megszületett a lányunk, és nagyon szívesen fotózott, aranyosan betakarta az intim részeimet, úgyhogy nem is valami tré képeket csinált. :)

Szülésznőm nem volt, de akihez kerültem végül felfogadtuk, mert nagyon szimpi volt, és már lejárt a munkaideje, szóval megkértük maradjon. Szóval a szülészet nálam csillagosötöst kapna, a terhesgondozóval együtt.

A gyermekágyas osztály már csak egy négyes lenne, bizonyos nővérek esetén csak hármas :(

Az osztályos védőnő nagyon aranyos, egyik délután mondta, hogy keressem meg, megmutat mindent, és első baba, szóval jól jött a segítség. Ha kérdeztél valamit, elmondták, végülis segítőkészek voltak, de van ott is egy-két nővérke, aki vagy nem volt éppen jó kedvében, vagy egyszerűen ilyen, nem tudom, de vártuk már a szabadulásunkat, az biztos :D

Itthon már minden nyugisabb volt :)

2013. szept. 7. 17:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi az offert, de ez engem is erdekel:) 22-re vagyok kiirva:))
2013. szept. 7. 17:59
 3/6 anonim ***** válasza:

egy kis segítség, mert engem is nagyon érdekelt, és találtam egy ilyen kérdést.

Azt a topikot még talán olvassák, és tudnak válaszolni az esetleges kérdésekre:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2013. szept. 7. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezt a kerdest meg en tettem fel:D

(masodik)

2013. szept. 7. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Hehe, akkor sokan vagyunk, akiket érdekel:) Amúgy a kérdésedben én kértem, hogy emeld ki a kérdést, hátha érkzik rá még válasz:)
2013. szept. 8. 10:15
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok, épp most találtam a cikket, hogy a János kórház nyerte a szülőszobai ellátás díját idén Az Év Szülészete díjon! Pedig én nem is szavaztam :D

[link]

2013. szept. 8. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!