Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ártalmas ha lakásfestéskor...

Ártalmas ha lakásfestéskor párszor megnézem a festést terhesen?

Figyelt kérdés
Hétfőn kezdték és kb. 2x el kell mennem megnézni a szint hogy jó-e ,a szám elé rakok zsebkendőt mert nem birom az erős szagot,de aggaszt nehogy ártsak ezzel.Nem alszunk ott,szülőknél vagyunk,szóval csak 5-10 percet tartózkodok ott egy nap.de muszáj mert a szint meg kell néznem.a festő azt mondta ez minden vizbázisú és nem árt jobban mintha egy pacsuli parfüm illatot szivnék be,amiben sok káros van.
2013. szept. 4. 14:39
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
17hetes vagyok
2013. szept. 4. 14:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem ártalmas.
2013. szept. 4. 14:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem ártalmas. Nálunk speciel én is festek. A falfestékben nem olyan cucc van, mint pl. a zománcfestékben, amit tényleg nem ajánlott szippogatni (még nem terhesen se).
2013. szept. 4. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem ártalmas. Mi is éppen lakást újítunk fel és én is voltam lakásnézőben festés közben. Az lehet ártalmas, hogyha újszülöttet viszel festékszagos lakásba. (Legalábbis a védőnőnk szerint.)
2013. szept. 4. 14:56
 5/11 petera6 ***** válasza:

Nem lesz bajotok :) Én mióta terhes vagyok extrán odavagyok az építkezős illatoktól. Amúgy is szeretem az ilyen festék és egyéb szagokat, de most...szinte lázba jövök :)

37 hkm

2013. szept. 4. 15:00
 6/11 A kérdező kommentje:

Akkor jó :)

most még az ajtófestést is lemondtuk nehogy szivjam ott később is a káros dolgokat.a lépcsőnk is vizes bázisú lakkal lesz lekenve direkt.

2013. szept. 4. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem lesz bajotok. És elárulok egy titkot is. 35 hetesen komplett lakást festettem ajtó és ablak tokostól... :) Semmi bajunk nem lett.
2013. szept. 4. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
A fiam szobáját én festettem ki terhesen, semmi baja nem lett. Most 7 éves, szinte csak náthás szokott télen lenni, semmi egyéb.
2013. szept. 4. 17:26
 9/11 anonim ***** válasza:
még nem tudtam hogy terhes vagyok mikor gipszkartonoztunk csiszoltunk festettünk ajtot ablakot is. eddig semmi baja a picinek. most 13hétben vagyunk takaritani is ugyanugy takaritok azokkal a szerekkel mint eddig. én ugy vagyok vele hogy ha muszály hát minden gond nélkül megcsinalom föleg hogy amikor a városban biciklizek akkor a szmogtol rosszul vagyok.szerintem az károsabb mint néha festeni.
2013. szept. 4. 18:31
 10/11 anonim ***** válasza:
én nem csak megnéztem a festést, hanem én voltam a festő :) semmi baja nem lett a babának
2013. szept. 4. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!