Szed valaki nagy dózisban, hosszú távon magnerotot? Mekkora kiszerelésben és mennyiért veszitek?
En szedtem a 20 hettol, most 37 hetesen hagytam abba. 200dbosat vettem, mindig rendelni kellett, mert sose volt keszleten. Asszem 8000ft volt igy, nagyon draga. 3x2 dozisban szedtem a 28 hetig, utana 3x1-be, majd fokozatosan csokkentettem mostanaig.
37hkm
Köszi!
Én a 26. héttől szedem, szintén 3*2-ben, és a végéig így kell szednem, vagy még nagyobb dózisban.
Olvastam, hogy lehet kapni 200-as kiszerelésben, de a megkérdezett gyógyszertárban nem hajlandóak rendelni belőle, mondván, hogy ha mégsem viszem el, akkor rajtuk marad. 100-ast is csak 1 dobozzal tudtak adni. Mivel falun lakunk, más patika nincs a közelben. Ha bemegyek a városba, akkor pedig még vissza kell mennem érte, ha megjött.
Nincs szomszédod, barátnőd, aki ha jár a városban, tudna neked hozni egy-két nagyobb kiszerelésű dobozt?
Én "csak" 3-4X1-et szedek, 100 db-osat szoktam venni, de ha kérném, nálunk simán rendelnének nagyobbat is.
Nem szívesen kérem meg ilyenre a szomszédokat.
Az előre fizetést felvetettem, mire az volt a válasz, hogy amíg nincs készleten nem tudja kiütni, előleget meg nem tud hivatalosan felvenni, feketén meg nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!