Tegnap voltam dokinál, és nem értem a "diagnózist"! Ez hogy lehet?
Figyelt kérdés
33 hetes vagyok. Tegnap megvizsgált a doki, mondta, hogy kicsit több folyásom van. (Amit én nem vettem észre...). Írt fel kúpot, meg tablettát. Itthon néztem a leletet, ami szerint olyan fertőzésem van, ami nemi úton terjed. Lassan 2 hónapja nem voltam együtt a párommal. Akkor ez most hogy lehet? Babónak ugye nem lesz baja?2008. júl. 2. 08:15
1/4 anonim válasza:
Nem lesz baja a babónak !!Csak azért kell elkezdeni időben a kezelést mert lassan eljön az idő és szülni fogsz, addigra múljon el , nehogy a szülőcsatornában fertőződjön meg a baba. Esetleg véletlenül törölköző által is el lehet kapni, de párodat is vizsgálatni kell akkor. De még az is lehet hogy nemi úton IS terjed de nem csak úgy.
2/4 anonim válasza:
Szia! Nekem candidát diagnosztizáltak. Se folyás, se viszketés nincs. Lehet vmi nyilvános mosdóban szereszted? Terhesség alatt amúgyis minden nyavalyát összekapunk.:( Én is rákérdeztem a kúpra, hogy nem árt e a babának, azt monta, nem jut el hozzá. persze nem tudom, te mit kaptál.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Párom is szedi a gyógyszert, persze nem nagy lelkesedéssel! :-( Ma megyek a lelettel a védőnőhöz, már előre attól félek, hogy kombinálni fog valamit...
2008. júl. 2. 08:25
4/4 anonim válasza:
Szia!
A fertőzés a terhesség alatt könnyebben elkapható, mert felpuhul a nyálkahártya és kevésbé ellenálló. Valóban lehet, hogy nyilvános helyen kaptad el. A kezelés segíteni fog és nem lesz semmi baj, ne aggódj. Azért kell kikezelni, mivel a szülés során már nem védi a magzatburok a babát és bőrkiütése lehet emiatt. Ennyi baja lehet, semmi komolyabb. A védőnő nem fog akadékoskodni, mivel orvos által diagnosztizált és kezelt dologról van szó.
Nem lesz semmi baj! Sok sikert a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!