Mehen kivuli terhesseg?
Figyelt kérdés
valaki volt terhes mehen kivul es mi volt az elso tunete?sikerult megszulnie a babat?2013. szept. 1. 17:41
1/5 anonim válasza:
Engem méhen kívüli gyanùjával tartottak benn kórházban, mert nagyon görcsöltem, de még annyira kora terhes voltam, hogy nem láttak ultrahangon semmit. Vért vettek és csak annyi volt biztos, hogy terhes vagyk. Végül hál'Istennek méhen belül volt a pici. Viszont nem értem a második kérdésed. Ha méhen kívüli a terhesség, azonnal visznek a műtőbe és megszakítják a terhességet. Senki nem tudja megszűlni a méhen kívüli embriót.
2/5 anonim válasza:
Ha méhen kívül kezdene el nőni a baba belehalna az anyuka.. Egyből megszakítják, ha kiderül!
3/5 anonim válasza:
Mehen kivuli terhessegnel az embrio nem a mehben van, hanem a petevezetekben, a hasuregben, stb. Ilyenkor laparaszkopos mutettel kiveszik.
Tunetei: barnazas, hasfajas, vegbelfajdalom, de van, akinek semmi tunete nincs, pl.nekem, csak egy kis barnazas volt, nem fajt semmim.
Uh-n lattak, hogy mehen kivul van.
4/5 anonim válasza:
Tavaly novemberben mutottek mehen kivuli terhesseggel. A tunetem pecsetlo verzes volt, de az is csak par naponkent. 10 hetesen vettek eszre (kulfoldon), azonnal mutottek, az embrio mar szetrobbantotta a petevezetekemet. Az elottem szolok jol irtak, hogy mehen kivuli terhessegnel meg kell szakitani a terhesseget, mert az anya eletebe kerul.
5/5 anonim válasza:
Utolso vagyok. Meg annyi, hogy mehen kivul az embrio nem is tud fejlodni, s rovid idon belul elhal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!