Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkora az eselye csiszta...

Mekkora az eselye csiszta eseten a mehen kivuli terhessegnek?

Figyelt kérdés

a bal oldali petefeszkemben kb egy eve talaltak 3 csisztat picik voltak a pontos meretere nem emlekszem

tobbszor ereztem szurast es fajt a bal alhasam a ciszta miatt, de kulfoldon vagyok es nem mentem el orvoshoz

a fajdalom elviselheto volt, inkabb szurkalas

tegnap a teszt azt mutatta, hogy terhes vagyok.. hamarosan elmegyek ultrahangra, de nagyon felek, most is szurkal kicsit faj a bal oldalon,

olvastam a mehen kivuli terhesseg tunetei kozott ez is szerepel.. es hogy a csiszta okozhatja a mehen kivuli terhesseget... nagyon aggodom , remelem nem.

2009. nov. 1. 02:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, ezzel nincs összefüggésben, nekem sok-sok cisztám volt a petefészekben. Viszont a ciszta okozhat téves pozitív tesztet. Igaz, nagyon haloványka tesztet. Erről hallottam, a méhen kívüliről nem.
2009. nov. 1. 11:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt
2009. nov. 2. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!