12hetes leszek 2 nap múlva, meddig érezhetőek a hasszurkálások, méh feszülések? Vagy ez végig kiséri a terhességet?
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek a 12 hetes ultrahangra,remélem jól van a babám.Hirtelen mozdulatoknál beleáll egy pár másodpercre a hasam aljába ,néha szurkálgat.Tudom hogy ezek normális tünetek,ugye ezek jók ha megvannak?Viszont néha nagyon kellemetlen tud lenni,kicsit ijjesztő is.2009. okt. 31. 20:40
1/6 anonim válasza:
Ez teljesen normális, ne aggódj miatta.
2/6 anonim válasza:
Csütörtökön leszek 12 hetes, ugyan ezek fogalmazódnak meg bennem is... Azzal nyugtatom magam, és szerintem így is van, hogy ha nincs erős görcs és vérzés, akkor minden rendben van.
Egyébként nekem is egy-egy hirtelen mozdulattól jobban fáj.
3/6 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csütörtökön leszel 12 hetes:-) Nekem olyan konkrét megjön érzésem van,hogy néha a frász jön rám. Szinte egész nap fájdogál a hasam,főleg ha megyek,vagy hirtelen mozdulatnál...Remélem most már hamarosan múlnak:-) Ugyan sejtem,hogy minden oké,de azért mégiscsak aggódik az ember lánya:-) Nekem az előző terhességemnél ilyesmi nem volt,úgyhogy nem tudom végig kísér e?! Nyugodt Boldog Babavárást!:-)
4/6 anonim válasza:
a megjon erzes teljesen a 20. hetig elkisert,teljesen normalis.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok!Sejtetetm hogy normális ez a hasszurka,fájdogálás,de majd csütörtökön nyugszom meg az uh után.De ahogy ismerem magam utánna is ugyanúgy jönnek majd az aggodalmak:-)))BOLDOG BABAVÁRÁST KIVÁNOK NEKTEK!
2009. nov. 1. 09:26
6/6 anonim válasza:
Holnap leszek 12 hetes és nekem is szurkál, fájdogál, egyedül a MagneB6-tól csillapodik picit. Biztos semmi gond, gondoljunk bele, nem lehet érzés nélkül hatalmas pocit növeszteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!