Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Két hét késés, és két negatív...

Két hét késés, és két negatív teszt? Szerintetek lehet terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

két hete késik,de mivel május vége óta nem voltam fiúval nem foglalkoztam a dologgal egy ideig,mivel utána júniusban és júliusban is rendesen megjött!! augusztus viszont kimaradt,és nagyon sok olyat olvastam,hogy volt aki 2-3-4 hónapig észre se vette,hogy terhes mert az elején menstruált rendesen...csináltam múlt héten is tesztet,ezen a héten is mindkettő negatív!! jövőhéten van időpontom az orvoshoz,de addig ha valakivel hasonló volt leírhatná hogy lett e belőle terhesség

2013. aug. 28. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy terhes, valami más miatt nem jött meg neked, jól teszed, hogy orvoshoz mész! Abban bízok, hogy terhes vagy? Alkalmi kapcsolatból?
2013. aug. 28. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:
"bízol"
2013. aug. 28. 18:44
 3/6 A kérdező kommentje:
nem alkalmi kapcsolat,de nem szeretnék most babát
2013. aug. 28. 18:45
 4/6 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem vagy terhes. 2 hetes késést már bőven kimutatna
2013. aug. 28. 18:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a menzesz, nem olyan mint előtte, sokkal kevesebb szokott lenni, ha terhes az illető!

Szerintem nyugodj meg, nincs baba!

2013. aug. 28. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy terhes lennél.
2013. aug. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!