A 12. Heti genetikai ultrahang mikor van?
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy 11+6 hetesen van a jo idopont, vagy 12+6 hetesen, ami mar gyakorlatilag 13. Het?
Azert kerdezem mert en egyebkent is ossze vagyok zavarosva ezen a teren.
10+3 hetes vagyok es az orvos 11 hetes terhesseget irt a papirra pedig az ugye meg nem betoltott 11. Het.
Nem ertem ezt a szamolosdit tenyleg.
2013. aug. 28. 16:07
1/5 anonim válasza:
Közelítsd meg minél jobban a betöltött 12-t. Mi is 11+6 mentünk, tökéletes volt a vizsgálat szempontjából.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha 11+ 6 hetesen voltal, akkor ilyenkor masnap betoltott 12. Hetnek szamit igaz?? Tehat a 12+0 az gyakorlatilag betoltott 12. Hetnek szamit mar, de megis sokan a 12+0-ra mar azt mondjak hogy 13 hetesek. Ezert nem ertem
2013. aug. 28. 16:11
3/5 anonim válasza:
Persze, imádják a kismamák előre számolni a heteket. De az orvosok szerint csak az számít, amit már betöltöttél, a plusz napok mellette nem érdekesek. A 11+6 az betöltött 11 hét, a 12+0 az betöltött 12. hét, de akár a 12 +5 is csak a 12. hét, hiába örül a kismama, hogy már majdnem 13, nem az. Orvosi szempontból nem. Ezért mondom, hogy a 12+0-t közelítsd meg minél jobban, az a betöltött 12. hét :)
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom szepen a gyors valaszt! :)
2013. aug. 28. 16:16
5/5 anonim válasza:
Ez az UH a 11-13.hétig van,nem csak,és kizárólag pont a 12.héten.
Nekem elvileg pont 11+0 hetesen volt,jók lettek az eredmények,és kiderült,hogy már 11+5 hetes vagyok,ahogy a mensi szerint számoltam,de az UH kisebb terhességet mutatott előtte.3x változott a kiírt szülés időpontja,ez volt a harmadik,és végleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!