Nem baj ha a pocaklakòm szinte semmit nem mozog csak nyomja magát? Általába jobb oldalra.38-39. hétbe járok.
Figyelt kérdés
A mozgását nagyon gyengèn èrzem.Amugy is az egèsz terhessèg alatt így volt.De már annyit se mozog mint eddig.Csak kinyomja magát oldalra ès èrjem be vele! Ugye ez nem baj!?Vagy kène neki mocorogni is!?2013. aug. 27. 12:01
1/2 anonim válasza:
Szerintem ő már nagy, helye sincs, és lassan meg is születik, amire rá kell készülni. Szóval ne aggódj. :-)
2/2 anonim válasza:
Szülés előtt pár nappal volt nálam ilyen nagy csend :) Annyira ideges voltam miatta, hogy állandóan piszkáltam a kicsit, hogy adjon vmi élet jelet. Aztán néhány nap múlva megindult kifelé :) Szerintem nincs miért aggódnod. Valószínûleg kicsi már a helye és gyűjti az erőt a nagy kalandra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!