Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetek babás Azalia fogamzásg...

Lehetek babás Azalia fogamzásgátlo melett?

Figyelt kérdés

3 honapja született meg a Kisfiam:)szoptatom és a doki Azaliát irt fel.Másfél honapja szedem.Szeptember 28án volt az utolso menszim elsö napja és akkor már szedtem a tabit.a gyogyszertárban azt mondták h 1hét mire hat.eddig rendesen megjött mellette de most késik már majdnem egy hete.lehetséges h babát várnék megint?

persze egyrészröl örülnék,másrészröl nem.Nem,mert nem járt le a fél év amit tanácsos kivárni,meg félek hogy ha baba van akkor baja lett a gyogyszertöl,meg az elsö baba sem volt tervezett (persze már nagyon imádom,ö a mindenem:D)és megint mit szolnának ha 20évesen a 2.at várnám?de örülnék hisz a legnagyobb boldogság az életben.titkon inkább örülnék:)szerintetek csináljak tesztet?mert ha baba van nem szedem tovább a tabit,válaszokat elöre is köszönöm.

Egy tündári Kukimano anyuja:)

2009. okt. 30. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
igen szerintem csináld meg a tesztet, hiszen a tabletta sem véd 100%. hogyha pozitiv azonnal hagyd abba a gyógyszer szedését. attól meg ne félj mit fognak szólni mások, ha te boldog vagy, más véleménye ne érdekeljen! :) Én nagyon szurkolok neked, és jó babázást a már meglévő Kukimanóóval :) 19 L
2009. okt. 30. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes,mindenképp csinálj tesztet és keresd fel a dokid!
2009. okt. 30. 19:42
 3/4 anonim ***** válasza:
A szoptatás mellett szedhető hormonális fogamzásgátlók mellett nagyobb az esély teherbe esni. Ha gyanítod a terhességet, akkor tesztelj, veszteni nem vesztesz vele semmit.
2009. okt. 30. 21:05
 4/4 A kérdező kommentje:
11nap késés után a teszt negativ...
2009. nov. 3. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!