Mit jelent az hogy C2000? ez van a kiskönyvembe irva ma vették le a chlamydiára a kenetet!

A 2-es szám azt jelenti,hogy a méhnyak kicsit rövidült, de teljesen zárva vagy,és ez a lényeg.Nem tudom dolgozol-e, de ha igen ,ne emelgess ,sokat pihengess,ha teheted.Amúgy nincs semmi baj,ez sokszor előfordul.Elvileg jobb helyeken a 34. hét után van még egy kenetvétel,de sajnos sok helyen nem végzik-.Ez a baba számára lenne fontos,hogy a szülésnél ne legyen gond.
A hüvelyi vizsgálat amúgy fontos havonta(nem a kenetes,hanem a sima újjal történő),a méhszáj állapota miatt.
Nem kellemes a kenetvétel,de ha annyira fáj,lehet van egy kis gyulladásod, a doki biztos mondta,ezeket nyugodtan beszéld meg vele..

Szia!
Azt végülis jól teszed,ha teheted,fogadd meg,mert Te is nyugodtabb leszel.Én is sokat felhívom az orvosom,ha valamiben bizonytalan vagyok,és ez a legmegnyugtatóbb,hogy van kihez fordulni.Én most 36 hetes vagyok,elég sokmindenen túl,koraszülés veszélye állt fent hetekig, de egy sokat segített, a pihenés.Neked is ezért írtam,ez a legfontosabb.Nem lesz baj, ne félj,beszéld meg a manóval is.További boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!