Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség elején nektek is...

Terhesség elején nektek is volt görcsölésetek? Persze nem erős.

Figyelt kérdés
én 6 hetes terhes vagyok és most kezdett sűrűbben lenni ti szettetek rá magnéziumot ha igen mennyit? nektek mikortól volt és meddig tartott a görcsölésetek?
2013. aug. 25. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem első kimaradó menzim előtt pár nappal indult és még most is előfordul, most vagyok 8+5.

A doki azt mondta, hogy teljesen normális.

Magnéziumot alapból szedek (sok minden más mellett).

Az vált be, hogy lepihenek, ha tudok, illetve melegítettem a derekamat akár egy kendővel, vagy melegvizes palackkal.

2013. aug. 25. 19:38
 2/8 A kérdező kommentje:
szia ha fekszek akkor nekem sincs görcsölés, mennyi magnéziumot szetsz naponta én ma vagyok pont 6 hetes :)
2013. aug. 25. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már 15 hetes vagyok, de folyamatosan görcsölök. Napi 4 magnesii citricit szedek, de nem akar elmúlni. Doki szerint végig maradhat. Szóval remélem neked hamar elmúlik :-)
2013. aug. 25. 19:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem egész terhességemet végig kísérte a görcsölés, persze enyhe görcsökről beszélek.

Mostmár betudhatom ezeket hóslófájásoknak!

35+3hkm

2013. aug. 25. 19:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Az enyhe görcs normális, ha erősebb akkor orvos!
2013. aug. 26. 11:56
 6/8 A kérdező kommentje:
nem erős és ha fekszem akkor nincs is!
2013. aug. 27. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
A derekad nem fáj? Akkor nincs semmi gond. Pihenj amennyit csak tudsz
2013. aug. 27. 11:06
 8/8 A kérdező kommentje:
derekam az nem igazán miért?
2013. aug. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!