11 hetesen mennyi volt a CRL, tarkóredő, és a lepény nálatok hol tapadt?
Az jó ha a hátsó falon tapad. A redő az 1.7 ugye? Gondolom elírtad. Nekem is a hátsó falon tapad. Engem a 12 heti genetikain ultrahangoztak. Így nem írok más adatot.
35km
Szia!
Nekem 11 hét 4 nap volt genetikai CRL 4,9 cm Tarkóredő 1,0 cm Lepény nekem a melső falon tapad. Az annyiból rosszabb hogy Én ritkábban érzem a babámat mozgolódni, Felfogja az ütést a lepény ugyhogy csak akkor érzem ha ülök vagy fekszek. :) De akkor beindul rendesen, most is! Ja és be tud bújni mögé. 4D-n bedugta a derekát teljesen a lepény alá és nem mutatta meg hogy milye van. Most a 18 hetes genetikán se mutatott még semmit Ott törökülésben volt vagy nyújtott lábbak de keresztbe és a lepény alá dugta a derekát a két lábát keresztbe a pociját a kezét összekulcsolva, mindent lehet látni de a "lényeget" így nem látjuk. :(
17 mm-t írtál, azért javított ki az első :-)))
Jók az eredmények, nekem 1,8 mm volt a tarkóredő-
Én már a genetikai uh-n is túl vagyok és ott mondta a doki, hogy a hétul tapadó lepény ....... megkérdeztem hogy ez mit jelent és csak annyit mondott az jó...
Boldog babavárást.
22 hetes
Én 12 hetesen voltam ezen a vizsgálaton és a tarkó redő 1,2 mm.,CRL:58 mm.A lepény a hátsó falon tapadt meg.
38 hetes km.
12 hetesen:crl.64mm bpd.22mm nt.3mm
szerintetek normális?
Szia!
Az nt- re a 3mm pont jó. 3mm-ig elfogadott de a szonográfus vagy az orvos az úgyis mondja hogy jó-e az érték vagy nem! Hány hetes és napos voltál pontosan? A Crl biztos jó, a bpd fej átmérője az is szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!