Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetesen mennyi volt a CRL,...

11 hetesen mennyi volt a CRL, tarkóredő, és a lepény nálatok hol tapadt?

Figyelt kérdés
11.1 hetes vagyok, ma voltam ultrahangon, a lepény a hátsó falon tapad, CRL: 40mm, tarkóredő vastagság 17.0 mm (normál érték). Jövő héten megyek integrált tesztre. Az ultrahangos doki azt mondta jók az adatok, de az én dokim csak hétfőn lesz, és akkor tudok vele beszélni. A lepény az jó ha a hátsó falon tapad, ezt nem kérdeztem meg a dokitól, mert ez csak a papíron volt, és már csak utána olvastam. Annyira boldog vagyok, tavaly két terhességemet vesztettem el, és ez számomra csoda, hogy minden rendben van. Mindenkinek boldog babavárást kívánok.
2009. okt. 30. 15:13
 1/8 anonim ***** válasza:

Az jó ha a hátsó falon tapad. A redő az 1.7 ugye? Gondolom elírtad. Nekem is a hátsó falon tapad. Engem a 12 heti genetikain ultrahangoztak. Így nem írok más adatot.

35km

2009. okt. 30. 15:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 11 hét 4 nap volt genetikai CRL 4,9 cm Tarkóredő 1,0 cm Lepény nekem a melső falon tapad. Az annyiból rosszabb hogy Én ritkábban érzem a babámat mozgolódni, Felfogja az ütést a lepény ugyhogy csak akkor érzem ha ülök vagy fekszek. :) De akkor beindul rendesen, most is! Ja és be tud bújni mögé. 4D-n bedugta a derekát teljesen a lepény alá és nem mutatta meg hogy milye van. Most a 18 hetes genetikán se mutatott még semmit Ott törökülésben volt vagy nyújtott lábbak de keresztbe és a lepény alá dugta a derekát a két lábát keresztbe a pociját a kezét összekulcsolva, mindent lehet látni de a "lényeget" így nem látjuk. :(

2009. okt. 30. 16:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak, így lett leírva a papírra, de az biztos hogy jó, mert mondta a doki, hogy 3mm felett rossz. Köszönöm a válaszokat
2009. okt. 30. 16:41
 4/8 anonim ***** válasza:

17 mm-t írtál, azért javított ki az első :-)))

Jók az eredmények, nekem 1,8 mm volt a tarkóredő-

Én már a genetikai uh-n is túl vagyok és ott mondta a doki, hogy a hétul tapadó lepény ....... megkérdeztem hogy ez mit jelent és csak annyit mondott az jó...

Boldog babavárást.

22 hetes

2009. okt. 30. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 12 hetesen voltam ezen a vizsgálaton és a tarkó redő 1,2 mm.,CRL:58 mm.A lepény a hátsó falon tapadt meg.

38 hetes km.

2009. okt. 30. 17:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát igen így írta le a doki 17.0 mm, de mellé is írta, hogy normál érték,és mondta is hogy ez jó, biztos rosszul írta le!
2009. okt. 30. 17:42
 7/8 anonim válasza:

12 hetesen:crl.64mm bpd.22mm nt.3mm

szerintetek normális?

2009. okt. 31. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az nt- re a 3mm pont jó. 3mm-ig elfogadott de a szonográfus vagy az orvos az úgyis mondja hogy jó-e az érték vagy nem! Hány hetes és napos voltál pontosan? A Crl biztos jó, a bpd fej átmérője az is szerintem...

2009. nov. 2. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!