Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is nehezen kap levegőt a...

Más is nehezen kap levegőt a terhesség végén?

Figyelt kérdés
Eddig könnyen kaptam levegőt, de 2 napja nagyon meg kell küzdenem a levegőért. 38hkm
2013. aug. 23. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Én igen, föleg este mikor lefeküdtem. Hanyatt fekve úgy tudtam beszélni, mintha előtte felmentem volna gyalog a tizedikre.
2013. aug. 23. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
igen ez gyakori túl nagy már a baba és nyomja a tüdődet na meg mindent. Gondolj csak bele hogy össze kell nyomodniuk a szerveknek hogy elférjen a baba. kitartás hamarosan elmulik. könnyű szülést:)
2013. aug. 23. 22:15
 3/6 Kerria ***** válasza:

Nálam ez most kezdődik. Pedig még csak a 31. hetet taposom... az elsővel nem emlékszem ilyenre, csak jóval később, szinte már a finisben.

Most néha szó szerint küzdök a levegőért! Ami a jó benne, hogy általában ekkor megfeledkezem a gyomorégésről :D

Kitartást, és könnyű szülést

2013. aug. 23. 22:33
 4/6 A kérdező kommentje:

Lányok, olyan aranyosak vagytok. Köszönöm. Remélem könnyű lesz.

Kitartást nektek is! Puszi!

2013. aug. 23. 23:01
 5/6 anonim ***** válasza:
33 hetes vagyok es kb 2-3 hete erzm ezt en is. Olyan mintha egy szikladarab lenne a mellkasomon... alig kapok levegot... a sziven hevesebben ver... kiver a viz stb. Ilyenkor mindig lekell pihennem. Iszonyatos erzes :(
2013. aug. 24. 03:57
 6/6 Kelemen Szabina ***** válasza:
Én 39 hetes 5 napos vagyok nekem is nagyon elnehezült a légzésem pedig már látványosan leszállt a hasam, és az étvágyam is visszajött, plussz pár napja ég a gyomrom jön a sav a nyelőcsövembe, pedig nem voltak ilyen panaszaim max havi 1x. vannak jóslófájásaim is akkor nehéz még levegöt venni, mintha fuldokolnék amikor keményedik és feszül a hasam, és a hasam alja is ketté nyilna a csont, durva de túl lehet élni, varom az igazit .
2013. aug. 25. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!