Esténként szenvedek a visszajövő gyomorsavtól. (lassan ülve alszom). Tegnap a tej segített. De éjjel feljött vmi. Egy csomót érzek a nyelőcsövemben. Remélem hamar elmúlik, ma veszek Rennie-t. Ugye az majd segíteni fog?
Nekem ot hetig tartott a gyomoregesem (30-35. het kozott), de sajnos nekem sem a Rennie, sem egyeb gyomoregesre valo bogyo nem segitett. Sem a tej, sem a keksz, sem a savat csinalo dolgok elhagyasa. Refluxom lett es nyelocso gyulladasom, sokat a dokik sem tudtak vele kezdeni, csak azzal vigasztaltak, hogy majd elmulik.
Borzaszto hetek voltak, sokat is hanytam a sav miatt, mert ha kicsit is lehajoltam, vagy hatrafekudtem, akkor jott vissza az addot kaja savval egyutt, ha nem ettem, akkor csak a sav.
Akkor mult el, amikor a pocakom leszallt es a babam beilleszkedett, azota sem volt vele gondom. Remelem, hogy neked nem lesz ilyen durva!
A Rennie-t lehet szedni terhesen is, a Quamatel minit szerintem nem! A Rennie-ből is csak a piros dobozosat, de a patikában úgyis tudják, hogy mit adhatnak.
Szerintem az utolsó étkezésed ne túl későn legyen és ne egyél sokat és kerüld a nehéz, fűszeres, savas ételeket. Én a terhesség elején voltam rosszul, de nekem a tej nem segített.
Esetleg a Salvus vizet megpróbálhatod, nem túl jó az íze, de iható, hűtve talán jobb, meg úgysem kell belőle sokat inni, talán ha lefekvés előtt abból innál, az is segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!