Nagyon sok a 3 kg hízás a 14. hétig? Őszintén!?
Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 10:16
11/17 anonim válasza:
Szia!
Én pont ma akadtam ki mert, 17 hetes vagyok és 63 kg-val kezdtem, most 66 kg vagyok.
Azt mondja nekem mindenki körülöttem, hogy nem sok, a védőnő kicsit furán nézett rám.
12/17 anonim válasza:
A védőnők egyébként néha túl "okosak". Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát nekem is! :) Remélem nem kapok ki nagyon! :) Még van 1 hetem a kontrollig,próbálok picit visszafogni :D
2013. aug. 22. 19:14
14/17 anonim válasza:
Én is egy hét múlva megyek a védőnénihez, szintén szorongok a méregetéstől. Azért szerintem nem normális dolog, hogy 1-2 kilón parázik a védőnő, én megpróbálok nem foglalkozni vele ilyen téren. (Konkrétan nekem múltkor azt mondta, jobb lett volna fél! kilóval kevesebbet híznom, mikor másik ruhában mért, másik mérlegen, napközben kaja után.) Ez aztán a korrekt méréstechnika....No kiduzzogtam magam, bocsi, szóval nem egyedi eset :)
15/17 Szaszuss válasza:
Szerintem egyáltalán nem sok. Én 32 hetes terhes vagyok és csak 7 kilónál járok. Mindenkinél változó.
16/17 anonim válasza:
Én a 11.hétig híztam ennyit.Ami sok szerintem.Úgyhogy,ha nem akarsz úgy járni mint én,most kezdj el nagyon odafigyelni,mert nincs visszaút :( 13kgt híztam eddig :(
30hkm
17/17 anonim válasza:
Én most vagyok 14 hetes, szintén 3 kg-ot híztam, a védőnő szerint okés, csak én is félek hogy így mennyi lesz a vége. DE nekem ez a második terhességem, és az előzőnél ugyanígy kezdtem (mindkét terhességemet 154 cm, 47 kg-mal kezdtem), eleinte folyton éhes voltam, később jobban oda tudtam figyelni, és a végén 59,5-tel mentem szülni, 52-vel mentem haza, de még magától leszaladt 3 kg 2 hét alatt, gondolom a víz. Ha most kicsit jobban odafigyelsz az evésre, akkor nem lesz gond. Én ezt teszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!