Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A pihenés mennyi pihenést...

A pihenés mennyi pihenést jelent veszélyeztetett terhesség esetén? Mit szabad még azért csinálni?

Figyelt kérdés
Már volt két vetélésem, és az orvosom azt mondta, hogy ha legközelebb terhes leszek azonnal jövök táppénzre és feküdnöm kell. Ez szó szerint egész napos fekvést jelent, vagy lehet esetleg főznöm vagy pár magaánórát adnom otthon. Persze a baba az első, csak nem tudom mit lehet ilyenkor csinálni, ami még belefér.
2009. okt. 29. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha feküdnöd kell, akkor feküdnöd kell sajnos :(

A kolléganőmnek emellett még a méhszáját is összevarrták és az ágy végét is megemeltették vele... ez utóbbit nem tudom, hogyan lehet elviselni.

2009. okt. 29. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én is vezsélyeztetett terhes vagyok,a 6.héttől itthol:-(Nekem kiméő életmódot ,és sok pihenést irt elő,8.héten volt pici vérzésem,utánna kellett szigorúan feküdnöm.11.héten minden rendben volt,most nem mondta a doki már a fekvést,és mivel mennem kell ide oda védőnó,vérvételek stb,mostmár mászkálgatok,de utánna egyből pihenek .A házimunkát megosztom,kicsit csinálgatom,és pihizek közben 1-2 órát.
2009. okt. 29. 17:55
 3/4 anonim ***** válasza:
A fekvés azt jelenti, hogy ágyban fekve tartasz magánórát, és a férjed főz, te csak vécére meg fürödni mész ki.
2009. okt. 29. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Az orvosodat kérdezd meg, hogy mennyit szabad biztonsággal. Valószínű, hogy 12 hetes korodig csak tisztálkodni kellene fölkelned, utána meg majd megmondja, hogy lazíthatsz-e a szigoron.

Vigyázz magatokra! :)

2009. okt. 29. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!