Most jövünk az ultrahangról és ott azt mondta a doki elég egyértelmű, hogy fiú . Most vagyok 17. hetes és 2 napos! Az, hogy fiú lesz 100% vagy az is lehet nem látta jó még ilyen fiatalon?
Elméletileg jóllátta már, de nem szabad 100%-ra venni semmit sem , mert nehogy csalódj, de ha ennyire biztos a doki gondolom tudja mit látott.
szerintem a következő uh-n is kérdezzrá, hogy még akkor is mondják mit látnak..és akkor már tuti lehet.
Nekem anno lányt mondtak végig, és megszületett Ádám. Most 36 hetes terhes vagyok, a nőgyógyászom azt mondta fiú (19 hetesen), 4d-s uh. is azt mondták (26 hetesen) de nem merem 100%-ra venni. Amúgy lányt jósoltak és ingáztak nekem is.Majd ha kibújik meglátjuk.
A lényeg hogy egészséges legyen!!:)
Szia!
Én írtam, hogy a 13.héten már látták a kisfiamat.
Terhességem előtt kislányt szerettem volna és nagyon jó volt a 8 hónap, hogy rá tudtam hangolódni arra, hogy kisfiú lesz (előtte el sem tudtam képzelni).
Ma már vissza nem cserélném semmi pénzért.
Legyen sok örömötök benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!