Miért van az, hogy csak én hallottam arról, hogy ha keményedik a pocak konyakot kell inni, / egy picit csak/?
Nekem a magándokim javasolta, azt mondta, hogy régen visszatartáson alkoholos infúziót adtak, hogy összehúzza a méhszájat. Egy pici konyak olykor olykor nem árt a babának.
Hogy félre ne értsék egyesek, Nem MINDEN NAP, ÉS NEM FELESEKRŐL BESZÉLEK!!!!!!
én haskeményedésre maradok inkább a magnéziumnál :-), bár már azt is elhagyom mert lassan szülök és ilyenkor már normális a keményedés...
Az én terheskönyvemben az áll, hogy ha lehet kerüljük az alkohol fogyasztását mert sose lehet tudni hogy abban a pillanatban a baba éppen hogyan fejlődik, vagy milyen testrésze növekszik. A vörösbort meginnám, de konyakot még nem terhesen sem tudnám lenyelni :-)
A barátnőm sógornőjének kb a terhesség közepétől minden reggel egy korty konyakkal kellett kezdenie a napot ORVOSI UTASÍTÁSRA, mert nyitva volt a méhszája, fekvésre volt ítélve és nagyon keményedett a hasa. Ez úgy öt éve volt. A kislánynagyon okos, makk egészséges kisovis.
Amúgy nekem is mondta a dokim, hogy alkalomszerűen nyugodtan ihatok egy-egy fél pohár bort.
Én is alkalmaztam ezt a módszert az első terrhességemnél kb a 25-30 héttől. Nyitva volt a méhszáj, feküdtem, magnéziumot szedtem lóadagban és így is keményedtem. anyukám javasolta a konyakot, ő is ezt használta anno. Amúgy anyukám szülésznő is. Időre született, egészséges babám.
Most 30 hetes vagyok a másodikkal és van itthon egy üveg konyak, de még nem kellett felbontanom. Amúgy most is 4X2 Magne b6-ot szedek, egyenlőre még elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!