Kókusz matracot vagy szivacsot vesztek babátok kiságyába?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 01:13
1/8 anonim válasza:
Kókusz van, jól szellőzik, jókat alszik rajta. Ha félsz, hogy kemény lesz, neki, van kombinált is. Szivacsréteg, alatta a kókuszrost rész. Van, aki terít egy törölközőt a lepedő és a matrac közé.
2/8 anonim válasza:
Kókuszt a szellőzés és a folyadékáteresztés miatt, könnyebb tisztítani baleset esetén, a szivaccsal bajban lettem volna, az kb 2 napig szárad, én pedig már ebéd után le tudtam tenni a gyereket aludni:) a gerincnek is jobb állítólag, de ez majd csak oviban fog kiderülni, mindenesetre az én fiam szereti, kényelmes neki!
3/8 anonim válasza:
Én szivacsot vettem. Jó kemény.
Viszont a kezdetektől polár pléd van rajta, mivel hidegnek találtam tavaly télen a lepedőt, alatta meg a nem tudom minek hívják vízzáró anyag van.
Nem tudom, ha kókuszt vettem volna, lenne-e értelme így plédestől+vízzáró rétegestől.
Szerintem nem fogod tudni így eldönteni, vki ilyet vett, más olyat.
Nekünk megfelelt a szivacs, nem deformálódott el 1 év alatt, más meg a kókuszra esküszik.
4/8 anonim válasza:
Nekem is szivacs van.Nem félek,hogy gerincbeteg lesz,nagyon sok generáció felnőtt szivacs matracon.
5/8 anonim válasza:
Nekünk kókusz van,de többet alszik velem a kanapéágyon,mint a sajátjában.
6/8 anonim válasza:
mi nem veszünk légzésfigyelőt, szóval inkább a kókuszmatracért fogunk több pénzt adni. Úgy tudom, az jobban szellőzik, és nem baj, ha a baba véletlenül ráfordul, vagy belenyomja az arcocskáját
7/8 anonim válasza:
Az első 2 gyereknek vékony szivacs volt, a harmadiknak kókusz. Nekem anno vastag szivacs.
8/8 anonim válasza:
Szia!
Mi a kombináltat vettük,mert ahogy megfogtuk a kókuszt,nagyon keménynek találtuk!Ez olyan, h alul is és felül is kókusz réteg van csak közte ilyen nagy lyukú erősített szivacs!
majd 1-2 hét múlva megtudjuk h érzi magát benne Fannika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!