Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mell bizsergese viszketese...

Mell bizsergese viszketese has okol szeru nyomas lehet baba?

Figyelt kérdés
a mensim 28-35nap kozotti. ma a 30.napon tartok. par napja a mell bimbo viszket bizsereg. neha a melltarto viselese is kenyelmetlen.a hasamba olyan erzes mintha okollel nyomnak amehem befele. mas tunet nincs lehet baba?
2013. aug. 17. 14:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 14 hetes vagyok. Mikor nem jött meg a menzeszem, a mellbimbóm rettenetesen fájt. Egyes nők inkább viszketésről számolnak be. A méhem környékén pedig menstruációs görcseim voltak. Szerintem lehet baba a dologban, szóval tesztelj :-)
2013. aug. 17. 14:53
 2/3 A kérdező kommentje:
ja meg kb 2es fel hete 5napig tarto pecsetelo verzesem volt barnas pirosas. a menstruacio utan elso masodik nap mar egyutt voltam a parommal.
2013. aug. 17. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Hát pecsételő vérzés lehetett a beágyazódás miatt is, bár én úgy tudom, az olyan kis mennyiségű, hogy szinte észre sem lehet venni. Neked két és fél hete még a peteérésednek kellett volna lennie, ha az időt nézzük, de ugye erre a naptáras módszerre nem mindig lehet számítani :) Ha hamarabb volt peteérésed, lehetsz akár terhes is. Még mindig azt tanácsolom, hogy vegyél tesztet, mert, ha terhes vagy, már ki fogja mutatni :)
2013. aug. 17. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!