Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27 hetesen nyilallás?

27 hetesen nyilallás?

Figyelt kérdés
27 hetes terhes vagyok és 2-3 napja a hüvelyemben erős nyilallást érzek, főleg ha fekszek vagy ha állok, ha ülök nem. Magnéziumot is vettem be attól jobb lett. Valamint az alhasam is végig fájdogál, szintén fekvés, állás kor. A baba a szokásos módon mozog vérzésem vagy hasonlóm nincsen. Ma megyek este orvoshoz, de azért érdekelne mire számítsak. Nem igazán szeretném ha már most kinyilna a méh szájam. Ha ki is nyílt akkor majd feküdnöm kell? Akkor is bent maradhat a baba 40 hétig, nem örülnék ha előbb jönne.
2013. aug. 17. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Fogadok, hogy első baba.:) Ez normális, én 28 hetes vagyok, a napokban éreztem én is hüvelynyillalást, alhasi húzódást, szurkálgat, néha fájdogál is olykor. Én is szedek magnéziumot, mert éjszaka még a vádlim is begörcsöl. Nekem második baba, az elsőnél ilyen egyszer sem volt, vádligörcs. Szóval nő a méhed, nyúlik, baba helyezkedik, emiatt érzed a nyillalást. Sajnos ez a terhességgel jár, ettől nem kell megijedned. Szinte biztos vagyok benne, hogy zárt vagy, de majd ezt megerősíti az orvos is. Egyébként, ha a külső ki is nyílik, attól benn maradhat a baba akár 41 hétig is. Barátnőmnek 23 hetesen kinyílt a külső, most 34 hetes és semmi gond. Aggodalomra akkor van okod, ha erősen görcsölsz, zuhany, magnézium sem segít, illetve bármilyen kóros folyás van, barna, rózsaszín vagy véres, de így egyelőre semmi. Nyugalom, minden ok!
2013. aug. 17. 09:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megnyugtató választ, remélem a doki is így látja majd. :D Még terhes sem voltam, de már betegesen féltem, hogy a méhszájam ki ne nyíljon idő előtt és nehogy feküdnöm kelljen 24 órában.
2013. aug. 17. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátnőm, akinek a külső kilnyílt, amit említettem, Ő sem fekszik. Két gyerek mellett nem is teheti... Nem szabad ilyeneken agyalni, mert bevonzod.
2013. aug. 17. 09:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs nyitva a méhszáj, magnéziumot kell szednem , de ha nem múlik el akkor azt mondja a doki befektet és kapok infúzióban. Na ez a legrosszabb ami történhet, hogy engem kórházba fektet. Terhességem elején 1 napot töltöttem bent és bőven elég volt.
2013. aug. 18. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!