Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10hetes kismamika vok! Mikor...

10hetes kismamika vok! Mikor látszik már a hasam? Mikor kezd el növögetni? Én egy vékony alkatú lány vok!

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia! Nagyon nagy elteres lehet akozott, hogy mar novoget a pocakod es te hatarozottan latod, illetve akozott, hogy masok latjak-e. En most erre jottem ra.

En is vekony vagyok, raadasul magas is. Amikor az elso babamat vartam, akkor a 25. hetig terhesnadragra nem volt szuksegem, nem is vette eszre senki, de senki, hogy babat varok. Utana viszont nagyon beindult a novekedes. Nem lett oriasi, de nekem epp eleg volt. Es akkor hiztam is 25 kg-ot.

Most a 2. babammal vagyok a 24. hetben, vekonyan estem ismet teherbe, de sokkal izmosabban. Alig hiztam meg, de a pocim korabban kezdett noni, a 15. heten mar volt valamni, nem voltam lapos hasu. Most akkora, mint az elso babammal kb harminc hetesen. Nem nagy, de szepen kiveheto, gombolyu, feszes. Azt hittem, hogy egyertelmu, de nem. Kiderult a mult heten, hogy sok olyan kollegam meg eszre sem vette, hogy terhes vagyok, akikkel naponta talalkozom... Azt mondtak, hogy nem lehetek terhes, mert van derekam, hatulrol nem latszik es szoknyat hordok. Fogalmam sincs, hogy mit hittek...

2009. okt. 28. 22:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Vékony vagyok, 11+4 hetes és már látszik a hasam.
2009. okt. 29. 08:40
 13/17 anonim ***** válasza:
5%
Ahogyan lereagáltad az egyik válaszadó hozzászólását - ami szerintem egyáltalán nem volt bántó - abból látszik, hogy komolytalan gyerek vagy. A "vok"-ozás csak megerősít ebbéli hitemben. Nem nagyon bírod a kritikát ez látszik!
2009. okt. 29. 13:49
 14/17 anonim ***** válasza:
71%
Kedves Utolsó. Te ide kritizálni jársz? Még szép hogy nem tűrí a kritikát ez az oldal nem azoknak való akik nem birják elviselni mások örömét és direkt olyan válaszokat írni ami nagyon is negatív!!!! AZ OLDAL NEVE: GYAKORI KÉRDÉSEK, AMIT NEM MERTÉL MÁSHOL MEGKÉRDEZNI EZ az oldal azért van hogy biztatást kapj a reménytelen helyzetekben is.
2009. okt. 29. 15:39
 15/17 anonim ***** válasza:
9%
Az Ő esete nem reménytelen viszont kicsit megmosolyogtató. "parasztozni" vagy "idiótázni" talán mégsem kellene...
2009. okt. 29. 18:42
 16/17 A kérdező kommentje:
úgy látom,itt sokkal több buta nő is van!!!Tisztelet a kivételnek!!!De ez csak azért van,mert ök azt hiszik magukról hogy annyira okosak!!Pedig csak buták!!!!!!
2009. nov. 6. 10:25
 17/17 A kérdező kommentje:
De az aki viszont mellém állt,mert ö látja hogy milyen emberek vannak itt(sajnos)azoknak köszönet!!!
2009. nov. 6. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!