Jár valaki Dr. Labossa Gusztávhoz? Pécsett rendel a megyeiben tapasztalatot kérnék vele kapcsolatban
Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 16:36
1/5 anonim válasza:
Szia! Én nem hozzá járok, de voltam nála UH-n meg többször láttam is! Nagyon szimpatikus, fiatal, emberséges, kedves! Nagyon sok jót hallottam róla, sokan választják őt orvosuknak!
Jól döntesz, ha őt választod, de azt tudnod kell, hogy nagyon sok kismamája van és elég nyúzott!
van magánrendelője is, a rákóczi úton a Lépcsőház mellett bent!
2/5 anonim válasza:
Én nála szűltem. Teljesen meg vagyok elégedve vele, csak jót tudok mondani Róla. De az igaz,hogy rengeteg kismamája van, mert még siklóson is van magánrendelése. Ha rendelésre megyek kb 2-3 órát várokn általában. De ezt leszámítva rendes doki, én ajánlom Neked.
3/5 A kérdező kommentje:
és ő most hova tartozik? mert ugye márt a megyeibe nincs szülészet.
2009. okt. 29. 15:01
4/5 anonim válasza:
Én is szimpatikusnak találtam bár nem vagyok/voltam a betege.
Bocs az offért.:Már meg is szűnt a nőgyógy+szülészet, nem csak januártól?
5/5 anonim válasza:
A megyeibe tartozik, van ott még szülészet és lesz is még jó ideig! :) Én is odajárok!
Csak tavasszal fog felköltözni az Édesanyák útjára, de az orvosokat átveszik!
nyugodtan menj a megyeibe vagy a magánjába!
Kedden tuti, hogy ultrahangos a megyeibe, ő nézett 12 hetesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!