Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen kicserélik az amalgám...

Terhesen kicserélik az amalgám tömést?

Figyelt kérdés
2009. okt. 27. 08:15
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!

Új tömésre? persze. De még amalgámra is, ha nincs sok lyukas fogad. Még injekciót is kaphatsz, de azért természetesen előtte jelezd, hogy kismami vagy!!

2009. okt. 27. 08:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem kicserélték amikor a fiammal voltam terhes 3 éve, bár nem örültem neki,mert pont az a veszélyes amikor cserélik a tömést, mert a szervezetbe kerülhet az amalgám. Most megint babás vagyok és még van ilyen tömésű fogam, de fogok szólni a fogdokinak, hogy ha nem muszály most ne cserélje ezeket a töméseket.
2009. okt. 27. 08:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt nem ajánlott az amalgám tömést cserélni. Ha nagyon muszáj, pl. alászuvasodott a fog, akkor van valami módszer, amikor a fog köré húznak valamilyen védőeszközt, hogy ne kerüljön a szádba az amalgám, ami ugye higanyt tartalmaz.
2009. okt. 27. 08:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha van egy csepp jóindulat a dokidban, akkor nem most kezdi el cserélgetni az amalgám töméseidet, hanem megvárja a terhesség végét. Nekem a doki azt mondta, hogy csak akkor, és kizárólag akkor nyúl hozzá amalgám töméshez terheseknél, ha nagyon muszáj. Természetesen ha egy-két tömésről van szó, akkor nem lesz nagy gond, de minek kockáztatni, ha nem muszáj?
2009. okt. 27. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem,mégis most szedték ki az amalgám tömést,mert nem tartott,hanem begyulladt alatta a fogam,végül is muszály volt,most az fogják gyökérkezelni,de fehéret tetetek vissza.hát ez van sajnos.ha muszály akkor kiszedik az amalgámot.de csak ugy nem hiszem,vagy nem tudom.
2009. okt. 27. 10:34
 6/7 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Majd csak terhesség után cseréltesd ki!!!

Én elkezdtem kicseréltetni, mikor terhes lettem mondta a doki, hogy a többit majd csak terhesség után. Túl sok nehézfém szabadul a szervezetbe amikor cserélik, illetve mikor beteszik. Amúgy sem szabadna már ilyen szart használni. Mérgezi a szervezeted. Fogadd meg a tanácsom. Hisz orvosi tanács!

35km

2009. okt. 27. 11:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem fogom cseréltetni, mert alatta nincs semmi romlás, csak nem szeretem. Így várok.
2009. okt. 27. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!