Macskatartó kismamákhoz szóló kérdésem?
Nem szoltalak le, csak leirtam a velemenyemet.
Regen sem csinaltak ebbol ekkors gondot, amikor az istallobs, tyukolba maszott a gyerek, amig a szulok a foldeken dolgoztak, es sokkal egeszsegesebbek voltak, hirbol sem ismertek az asztmat, allergiat.
Nezzetek meg a szegeny csaladokat, ahol ki-bemaszkal most is kutya-macska, a gyerekek meztelenul az udvaron a porban, sokkal kevesebbszer betegek azok a gyerekek.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kutuaszorben akarom hempergetni a babamat, de szerintem tulzas, amit azok csinalnak, akik amikor megtudjak, hogy gyerekuk lesz, kidobjak az allatakaikat. Sot, nem csak tulzas, de felhaborito is.
Bunda borotvalas...hat, szerintem nem olyan jo otlet.... inkabb ketdezd meg az allatdokitokat. Esetleg tobbszor kefelni a szoret, fesulni.
Utolso, le a kalappal, nagyon szepen leirtal mindent.
En is evek ota mentek, nalunk ugye tobb a cica, es egy mentett kutya, de o kau, 10 eves, nem fogad el senki ujat.
De ugy van minden, ahogy irtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!