Ma voltam terheléses vércukron. Magas lett az eredmény, vagyis 8,2 éss 8,5. diétáznom kell és 2 hét múlva ismétlés. Mit ettetek és mennyire javult vagyis állt vissza? Nekem sose volt magas.
Miért kell két hét mulva ismétlés? Ilyenről még nem hallottam...
Ha magas, akkor a terhesség egésze alatt, sőt a szülés után is 6 hétig javallt a diéta a baba érdekében.
A dietetikushoz -nálunk legalábbis- 2 hetente kellett menni ellenőrzésre.
Nekem nem volt gond a diéta mellett, sosem volt 7 felett a cukrom, csak egyszer, de akkor sok más történt (meghalt papám, vizsgaidőszak volt, férjem munkahelyet váltott...)
Ne félj, nem lesz baj, tartsd be amit a dietetikus mond
Szia!
Az előbb válaszoltam a köv. kérdésre, a 2. 3. válaszoló voltam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Remélem segít neked is. Nekem hetente kellett vérvételre járnom: éhgyomri, utána megeszem a saját reggelim, és egy óra múlva megint vérvétel.
Eddig jók lettek az eredmények. Vizeletet is néztek az aceton miatt, az is jó. (Akkor lesz aceton a vizeletbe, ha nem eszed meg a napi ch mennyiséget, és a szervezetednek máshonnan kell elvonnia)
Mostmár csak kéthetente kell járnom.
Ja, és én úgy tudom, hogy cukros lötyivel egyáltalán nem ismételnek, mert az alapból megterheli a szervezetet, elég egyszer kibírni. Nem lehet, hogy csak kontrollra kell menned két hét múlva?
Úgyhogy ne aggódj, nem lesz gáz vele!
35 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!