11 hetesen elég felkeresni a védőnőt?
Figyelt kérdés
2007. szept. 26. 22:25
1/5 anonim válasza:
Szia, 4x kötelező elmenni úgy tudom. Nekem a bőven elég...Üdv (SE)
2/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a 12. hét előtt fel kell keresni, tehát még a 11. hét pont jó!
De azért ne késlekedj vele.
3/5 anonim válasza:
szia!
menj el minél hamarabb. ő állítja ki a terhes kiskönyvet, menned kell ultrahangra, vérvételre stb. és ha 12.-ik hétig nem vagy regisztrálva, a későbbiekben nem kapsz majd pénzt, amire jogosult lennél ha a baba megszületik.
4/5 anonim válasza:
Minél hamarabb, mert kezdődnek a kötelező vizsgálatok, olyanok is amiket meghatározott időben kell elvégezni. Talán még azért is szerencsés ha időben mész mert nem fognak akkor rossz szemmel rád nézni.Még jó sokszor fogsz utána is találkozni a védőnőddel.
5/5 anonim válasza:
nekem azt mondta az első,nem hivatalos találkozáson,hogy a 14.héten bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!