Miért szólják le annyian a tini anyukákat? Sok kivétel van mégis ugyanúgy leszólják mint a többieket.
Szia! Én 18 voltam az elsőnél, 19 a másodiknál, apuka 9 évvel idősebb,mint én. Az a határ, ahol az ember még nem tini, de nem is igazán felnőtt. Mégis el tudjuk őket tartani, a gyerekek jólneveltek, mindenhonnan ezt a visszajelzést kapjuk. A nagylány szeptemberben kezdi a sulit, de már az előkészítőn mondták, hogy gondolkozzunk el azon, hogy félévkor osztályozó vizsgát tesz, és átmegy 2.-ba. Nagyon okosak, nem követelőzőek, meg van mindenük.
Nem az életkoron múlik, hogy ki milyen szülő lesz, hanem a gondolkodásán, az anyagi lehetőségein.
De pl ott a kisebbség (azaz mára már a többség), náluk teljesen elfogadott, hogy valaki 14 éves kora után már szülő lesz. Én ismerek ilyet, és van, aki tökéletes szülő, van, aki anyukának szült...
Kedves 15-ös. Csak azt tudják megszólni aki felteszi itt azt a kérdést ami egy szülő rémálma. Ha az Én lányom 15 évesen úgy jönne haza akiben eddig teljes mértékben megbíztam, hogy Anya bocsi de a táborba részegen elmentem egy vadidegennel és lehet terhes vagyok.......vagy.....16 éves lányom eldönti a barátjával élettapasztalat nélkül, hogy gyereket szeretnének és már x hetes biztos nem repesnék. Ha megszületik az a baba szerinted a baba anyuja vizsgázik vagy bármi elfoglaltsága lesz ami fontos kire bizza a babát? A nagyszülőre aki lehet csak ezért vesz ki szabadnapot/szabadságot ami oké, mert az unokájáról van szó. De ő az aki végignézi, hogy a még tini tapasztalatlan gyereke akinek lett volna lehetősége egy jobb életre, türelmetlen volt ezért szenved mert rájön egy pillanat alatt, hogy nem is olyan egyszerű az élet mint ahogy ő azt gondolta. Gondolj bele....sokszor egy gyermektelen párnak is nehéz aki albérletről albérletre megy úgy, hogy dolgoznak mert persze ritka, hogy a szülő csak úgy vegyen egy lakást a gyereknek, hogy boldogulj gyermekem. Azt kell hogy mondjam álomvilágban él sok lány. Azt hiszik a pasijuk életük végéig ott lesznek és nem gondolnak bele, hogy egy 17-18 éves fiúnak nem a gyereknevelés az álma. Most tombolnának. Én is egyedül maradtam 8 év után az 1 évesemmel . Ha nincs Anyu ideiglenesen míg visszamegyek dolgozni akkor.......de volt hova visszamennem dolgozni. Találtam egy olyan embert aki a A NAGY Ő számomra. Most vagyok kismama a második közös gyerkőcünkkel. Ne mondja senki nekem ezek után , hogy egy alap érettségi nélkül, munka nélkül gyerekkel evyszerű lesz munkát találni, hogy könnyebb legyen kifizetni a drága albérletet és rezsit.
Érted miért nem dícsérjük őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!