Cica-baba hogyan fognak összeférni?
Szia!
Nekem kutyusom van, ami közel sem annyira vezsélyes , mint a cica.
De már nem alszik velünk, hiszen baba érkezik.
A cicát sűrgősen szoktasd le a veletek való alvásról. Vagy a nappaliba tedd, vagy kint csinálj neki kuckót.
Régebben a parasztasszonyok férjei a baba érkezése előtt a cicákat megölték(ez nagyon durva). Köztudottan a cica a meleg puha helyeket szereti, mint a kiságy. Ráfekszik a baba fejére és megfullad.
Utána, ott a macskaszőr, és a sok fertőzés.
Én inkább a konyha-nappali alvásra szoktattam rá a kistestű kutyusom.
32hkm
Menj fel a Noe menhely oldalara, van ott egy nagyon jo cikk, cica es baba, egy macskamentos lany irta, aki szult es van benti cicaja.
Nekunk is van, most 6 cica, mind mentett. Mi leszoktattuk oket az agybol, van kosaruk, benne puha parnaval, mar annyira szeretik, be sem jonnek az agyba. Gyakrabban mosok kezet, mint eddig. Az almot a ferjem takaritja, nem nyulok hozza.
A babszoba pedig tiltott terulet lesz, oda nem johetnek majd be.
Termeszetesen nem is kell megvalni a cicaktol, nekem a vedonom is mondta, kis odafigyelest igenyel. Toxoplazmat a mosatlan gyumolcstol, nyers hustol is lehet kapni.
Vervetelen voltal mar, hogy immunis vagy-e? Mondjuk ha 7 eve van cicad, akkor szinte tuti. :)
En alig varom, hogy a babam majd akkora legyen, hogy tudja oket dajkalni, mindig mondom a macsekoknak, hogy nem sokara lesz kis gazdatok is. :)
Szoval nyugi, nem lesz baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!