15 hetes és 4 napos ikres kismami vagyok. Szerintetek mikor
fogom már érezni h mocorognak?
Figyelt kérdés
2009. okt. 25. 09:12
1/9 anonim válasza:
Én 15 hetes 3 napos vagyok :)) és én is nagyon várom már.
2009. okt. 25. 09:20
2/9 anonim válasza:
Csak türelem, lányok, a 20-21. hétig bármikor.
Boldog babavárást :)
2009. okt. 25. 09:50
3/9 anonim válasza:
én a 18. hét körül éreztem kis "kaparászásokat", majd egyre erősebb lett! :)
A vége felé már azt fogod kívánni bárcsak kibújtak volna már :) boldog ikresedést!!! Tényleg! Nincs szükséged hordozókra? :) van 2 eladó darabom...
2009. okt. 25. 10:58
4/9 A kérdező kommentje:
Már megvan de azért köszönöm szépen
2009. okt. 25. 12:05
5/9 anonim válasza:
A 16.hét végén éreztem először,amikor hanyattfeküdve tvztünk a férjemmel.Az első érzések,igazából gyengébbeK,hasonlóak a bélmozgáshoz,mintha csak egy kis buborékot éreznél.Az orvosom,azt mondta,hogy számít,hogy a hasfalak mennyire érzékenyek és mennyire figyeled:-)
2009. okt. 25. 15:08
6/9 anonim válasza:
sziasztok ! Én a 26.héten járok és kb a 17 héten éreztem először a fiúk mozgását ! A második terhességnél hamarabb észre lehet venni mert van tapasztalatod !!
2009. okt. 25. 21:43
7/9 anonim válasza:
Nekem a 16. héten kezdtek mocorogni. Aztán már nagyon vártam én is a vége felé, hogy legyen egy kis nyugi.
2009. nov. 3. 17:54
8/9 anonim válasza:
Szia!
26 hetes ikres kismami vagyok. A 15. héten éreztem először a babáimat, de csak nagyon pici kellemes verdesések voltak. Pár hétig nagyon kellet figyelnem, mikor érzem őket. Apa a 17. héten érezte őket először. Most meg aztán, amit esténként művelnek :) amikor nagyon beindulnak mindketten, inkább azt kívánom ne lenne ilyen hegyes sarkacskájuk és könyökük :) Most már csuklanak is a kis szegények..
Lehet érezted is már őket, csak még nem voltál benne biztos, hogy ők azok, könnyű összetéveszteni a bélmozgásokkal...
Boldog babavárást!
2009. nov. 4. 09:48
9/9 anonim válasza:
Mi most a 21. hétben járunk és a 2 hete éreztem elösször a mocorgást. nálunk is a fiúcska mozdult meg elöbb. Rá kb.2 napjára a leány is megmozdult. De a leányka ritkábban mozog, a fiúcska szinte óránként... :-D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!