Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hamarosan szülni fogok (2hét),...

Hamarosan szülni fogok (2hét), kapar a torkom, köhögök, fújom az orromat. Mit vehetek be? Vmi homeós szer?

Figyelt kérdés
A citromos mézes teát iszom ezerrel, a köhögésre próbáltam a gyerekkoromban használt "zsíros ruhát", ideig-óráig jobb. Vm tipp? Femibion 400at és C-vitamint szedek. Na meg a homeós bogyókat így, szülés előtt. (Azért írom, mert úgy tudom sok homeós szert egyszerre nem lehet szedni, igez? )A háziorvosomhoz 2 nap múlva megyek, akkora van időpontom, ha nem leszek rosszabbul, akkor nem szeretnék előbb menni, mert ennél a dokinál sokat számít az időpont. (Amúgy 1-1,5 órákat várhatok, mert egy beteg nála min. 20 perc)
2009. okt. 25. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon jó volt a Homeogene9 homeós szer, amikor beteg voltam. Nekem van egy homeós könyvem, ami szerint a különféle szerek, ha nem egyszerre szeded, nem okoznak gondot. Tehát egymásután kb. fél órás időközökkel beveheted a különféle szereket.
2009. okt. 25. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem írni, hogy köhögésre nagyon jó a Stodal szirup, az orrdugulásra, orrfújásra pedig az Euphorbium orrspray. Mindkettő homeós, így nyugodtan használhatod még a szoptatás alatt is, ha kell. A babának is jók. Az orrcsepp (spay) nem csak feloldja a váladékot, hanem vannak benne gyulladáscsökkentő hatóanyagok is. Nekünk nagyon bevált, az egész család ezt használja, ha szükség van rá.
2009. okt. 25. 08:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Inhalálhatsz kamillateával.

Tantumverde spray/szopogatós.

Tengervizes spray (csecsemőknek is ezt adják)

2009. okt. 25. 09:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a Homeogene9 vált be.
2009. okt. 25. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a tippeket, ezeket megjegyzem!!!
2009. okt. 25. 11:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a Stodal vált be nagyon! Minden köhögésre jó!
2009. okt. 25. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!