Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülés utáni első napon mit...

Szülés utáni első napon mit lehet és mit nem lehet enni?

Figyelt kérdés
2013. aug. 2. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogyan szülsz. Ha császárral, akkor nálunk addig semmit, míg nincs széklet. (Nálam ez 3 nap nem evést jelentett.) Utána bármit.

Szerintem hüvelyi után is megvárják az első székletet, és utána azt ehetsz, amit szeretnél. :) Ha jót akarsz magatoknak, akkor a szeles dolgokat kerüld, mert az hasfájást okozhat a babánál.

2013. aug. 2. 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Olyan dolgokat egyél, amiről tudod, hogy könnyítik a székletet.
2013. aug. 2. 15:05
 3/6 anonim ***** válasza:
A kórházi koszttól akár éhen is halhattunk volna, úgyhogy otthonról kaptuk a pótlást. És nem várták meg a székletet hüvelyi után, bármit lehetett enni.
2013. aug. 2. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Hüvelyi szülés után nem kell székletre várni. Nekem otthonról hoztak kaját, nem volt semmi kikötés, hogy mit lehet enni.
2013. aug. 2. 15:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia,

A Honvedban szultem két hete... Hüvelyi szülések volt, nem kellett a.szekletre várni, rögtön ehetsz. Nekem konkrétan semmi etvagyam nem volt, így a kórházi koszt is megfelelt. Semmi extra, reggelire általában zsomle+vaj+felvágott, ebédre főzelék v. Husi+rizs volt, vacsira szintén hideg szendvicsnek való.

Akinek a második napon sem volt szeklete, hashajtot kapott.

Két csaszaros szobatarsam volt, nekik sem volt kikötés h csak szeklete után ehetnek.

Két hetes kisfiú anyukája :-)

2013. aug. 2. 17:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok! Ez nagyon szuper!
2013. aug. 2. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!