10 hetes vagyok. Létezik, hogy egy icipicit elkezdett nőni a pocim?
Persze hogy kezd nőni!Te látod csak hogy nagyobb,mások még biztosan nem vennék észre!
Nem sok a 4-5 kg fogyás?Hányós vagy?
Létezhet, de tény és való, hogy amögött még nem konkrétan a baba van, hanem a terhesség okozta testi változások, tehát közvetve mindenképpen a baba "tehet róla". :-)
A méhed már elkezdett növögetni, de kb 12 hetesen hagyja el a szeméremcsont vonalát. Viszont elkezdte feltolni a beleket, amik eddig ott voltak. Ilyenkor a puffadás is erős, kinél milyen.
Én például vékonyan estem teherbe mindkét babával, így minden apró változás hamar észrevehető volt. 8-10 hetesen a legszűkebb farmerem már nem volt kényelmes, mert fel voltam puffadva (reggel szinte alig, estére már volt egy pici pocim). De kb 12 hetesen megszűnt a puffadásom teljesen mindkétszer és a legnagyobb megdöbbenésemre visszahúzódott a pici pocim, ismét kényelmes volt a farmer kb a 16. hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!