15hetes terhes vagyok szabad uszni toba?
Persze ?
Fertőzés stb? Én úgy tudom nem lehet se strandon fürdeni se tóba.
Otthoni medencébe lehet pancsikolni ennyi .
35+4 hkm
Kérdezd meg a dokit, szerintem ha nincs semmi komplikáció, akkor szabad.
A terhesség állapot, nem betegség. De manapság már mindentől rettegnek az emberek. Nem csodálom, hogy annyi a depressziós szülő, és öli egymást mindenki.
A strandot (medence) szokták megfontolni az orvosok, mert ott nagyobb a fertőzésveszély arra hajlamos nőknél.
A természetes vezek (szabad úszni tóba...) nem veszélyesek egy egészséges terhesség számára.
Strandra? Pont most mondta el az előző válaszoló, hogy a természetes vizek a legjobbak. Miért?
Mert sokkal nagyobb víztömegűek, természetes tisztulásának és flórájának köszönhetően (pl. algák, amik ritkán támadnak emberre)nem tudnak benne elszaporodni a fertőző baktériumok, gombák, legalább is nem annyira, mint a medence vizében, ahol még a szűrökben és egyéb részein is megtelepszenek a fertőző mikroorganizmusok hiába klórozzák.
Megjegyzem természetes vízben is csak kijelölt fürdőhelyen szabad strandolni, hiszen ez a garancia arra, hogy nem egy szennyvíztelep mellet fürdik az ember.
Tóban még soha nem kaptam el semmit. Ellenben medencében már kismilliószor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!