Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondtátok el a párotokn...

Hogyan mondtátok el a párotoknak, hogy babát vártok? Ajándékdoboz, sms, vagy csak úgy elmondtad? Van valami érdekes sztoritok esetleg?

Figyelt kérdés
Augusztus 2.-ra várom a nem várt mensimet, 4 hónapja próbálkozunk eddig eredménytelenül. Ha összejön akkor szeretném valamilyen emlékezetes formában tudatni a párommal! 26/n
2013. júl. 30. 18:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez már korábban történt csak úgy másoltam be a hoxás naplómból.

Már 7+4 vagyok

2013. júl. 30. 19:46
 12/20 A kérdező kommentje:
19:45 hát ezt most még én is majdnem megkönnyeztem :)
2013. júl. 30. 20:17
 13/20 anonim ***** válasza:

Ha eszembe jut mennyire zokogtam, még most is megkönnyezem :)

19:45-ös

2013. júl. 30. 20:25
 14/20 anonim ***** válasza:
az esedékes menstruációs napon volt egy kis vérzésem. Azt hittem megjott es nagyon csalodottak voltunk, mert szinte biztosak voltunk abban, hogy sikerült. aztán ejszaka sem es masnap sem indult meg a mensi. Ennek ellenére nem hittem a szememnek es az ures tamponomat megmutattam a páromnak. Erre ő vilagositott fel hogy nem jött meg.Kerdeztem, hogy csinaljak tesztet. Akkor teszteltem pozitivat. Majd masnsp reggel es este is teszteltem. Parom minden alkalommal varvs varta az eredményt
2013. júl. 30. 20:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok egy romantikus lélek. Bár szerettem volna mindig is babát, az elhatározás nem volt konkrét. Ha van ilyen, akkor én tipikus karrierista nő vagyok/voltam (nem is tudom), pörgős munka, állófogadások, utazgatások, protokolláris megjelenések, 36 órázások és a többi. Férjem ezt imádja bennem, legalábbis ezt állítja, hogy én leállíthatatlan vagyok és csak megyek és megyek előre, sohasem gondolkozom a következő lépésen öt percnél tovább, határozott vagyok pontos, nincs olyan, hogy nincs kész, kimarad, elhagyom stb.

Így volt ez a menstruációmmal is egészen idén áprilisig. Akkor volt először, hogy késett, de nem többet egy napnál. Férjem semmilyen jelentőséget nem tulajdonított neki, én meg már szitkozódtam, hogy "mi lesz már? hol van a havi baj? én nem érek rá." Mivel húzós munkahét előtt álltam, csupán a saját megnyugtatásomra csináltam tesztet (egy olyan teszttel, amit barátainktól kaptunk házavató ajándékként :D). Pozitív lett. De ez is úgy derült ki, hogy amint nedvesség érte, én eldobtam, mert csak egy csík jelent meg azonnal. Gondoltam, egy csík, vagyis negatív. Férjem halászta ki a kukából, mert ő elolvasta a használati utasítást. Tehát nálunk fordított volt a szitu: ő jött ki őrjöngve a fürdőből, hogy pozitív, amíg én készülődtem. Ő kezdett tapsikolni, meg kiabálni örömében, ő ugrott a nyakamba, ő könnyezte meg a két csíkomat. Én meg csak álltam és nem akartam elhinni. Totál kiakadtam rajta és emlékszem az érzésre, nem voltam tökéletesen boldog tőle.

Ezt a babát elveszítettük. Nos, azóta már én is fontolgatom, hogy hogyan fogom elújságolni páromnak a nagy hírt, ha majd ismét terhes leszek. És nagyon várom most már! Nagyon-nagyon-nagyon! :) De valószínűleg ugyanígy fog történni, csak fordított szereposztásban :)

2013. júl. 30. 21:09
 16/20 anonim ***** válasza:
az esedékes menstruációs napon volt egy kis vérzésem. Azt hittem megjott es nagyon csalodottak voltunk, mert szinte biztosak voltunk abban, hogy sikerült. aztán ejszaka sem es masnap sem indult meg a mensi. Ennek ellenére nem hittem a szememnek es az ures tamponomat megmutattam a páromnak. Erre ő vilagositott fel hogy nem jött meg.Kerdeztem, hogy csinaljak tesztet. Akkor teszteltem pozitivat. Majd masnsp reggel es este is teszteltem. Parom minden alkalommal varvs varta az eredményt
2013. júl. 30. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Tudni kell, hogy PCOS vagyok . Új munkahely, haláleset esküvő szervezés. Egyik reggel bementem dolgozni és nagyon fájt a mellem aztán rosszul lettem a szagoktól. Nem is mertem szólni a páromnak. Pozitív lett. De....korábban azt hallottam a cisztát is kimutathatja a teszt. Na bakker.....gondoltam......szóltam a páromnak kísérjen el mert nem tudom mi van. Rezzenéstelen arccal bólintott és szerelt tovább. Orvosnál megláttam az életem értelmét , bőgtem mint egy gyerek. Kimentem a rendelőből , de annyira sírtam örömömben hogy 4-5 percig azt hitte baj van. Mikor elmondtam nagyon örült és közölte, hogy már elmondta az Anyujának a nagy hírt mielőtt kijöttem. Azóta elváltak utjaink. Most az új férjem rábeszélt, hogy próbálkozzunk, hogy legyen meg a szerelmünk gyümölcse. 4 hónapjába telt.....belementem. Azt mondta Ő érzi, hogy nekünk ő kell. Első próba hónap után teszt. Pisi aztán kikapta a kezemből és csak bámulta. Na persze .....mondtam.....biztos nem sikerült elsőre hát PCOS vagyok. Hát sikerült. Pozi teszt. Nagyon boldogok voltun amint felfogtuk, hogy mit is tettünk. A harmadik pozi teszt kicsit más volt. Nagyon halvány volt és nem igazán mertünk örülni. Az UH- n nem láttak semmi, de már ott van és nagyon boldogok vagyunk. Szerintem a legmeghatóbb az mikor együtt izguljátok végig a döntő pisi utáni perceket. Kívánom mihamarabb kerülj ebbe a helyzetbe. :)
2013. júl. 30. 23:29
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. júl. 31. 10:08
 19/20 anonim ***** válasza:

2010 december közepe táján tudtam meg, hogy babát várok.

Vettem egy nyuszis nyálkendőt az egyik bababoltban, majd becsomagoltam.

Este hazaért, közöltem férjemmel, hogy most üljön le, mert van egy meglepetésem számára. Egy amolyan előkarácsonyi ajándék.

Mikor kezébe vette, mondtam Neki, tippeljen.

Tapogatja, tapogatja, érzi, hogy valami puha.

- zokni?

- nem.

- nyakkendő?

- nem.

Kibontja, nézi.

- ez most a keresztlányunknak lesz? (Férfiak...)

- szerinted akkor miért Te kaptad?

Vére leesett Neki, volt nagy öröm.

2013. júl. 31. 17:24
 20/20 A kérdező kommentje:

Utolsó ez nagyon aranyos sztori volt :)

Nem bírtam, hogy ne csináljak ma tesztet, bár csak holnap kellene megjönnie...sajnos negatív, de azért még reménykedek...hátha...

2013. aug. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!