10+5 vagyok és álomkóros. Iszonyat hamar elfáradok és aludhatnékom van egész nap. Ez természetes, Ti is így vagytok?
szia!
Persze! A babád a Te energiádat veszi el a fejlődéséhez amiből neki most rengeteg kell. Energeiát meg úgy nyersz ugye ha alszol. :) Elmúlni 100%ig nem fog de jobb lesz majd valamivel. Nekem olyan 16 hét környékéig volt az hogy pont délben kellett lefeküdnöm a fenekem nem volt az ágyon a fejem már horkolt. Örülj neki használd ki mert éjjel nem nagyon fogsz tudni aludni késöbb. Én olyan 8-9 körül le kell feküdjek és olyan fél 3-3 körül kelek éjjel és onnantól nem alszok. és ez a 16 héttől megy. Van hogy nap közben rámjön az alhatnék de nagyon ritka!
Szia!
Velünk ez így alakul(t):
1. trimeszter: végig aludtam!!!!!!
2. trimeszter: NEM aludtam, pörögtem 1000rel :)
3. trimeszter: aludnék, de nem tudok, mert fáj a hátam, a derekam, görcsöl a vádlim, folyamatosan pisilnem kell....egyébként jól vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!