Utolso menstruacio szerint 7+6 hetes vagyok meretek alapjan viszont 6+4hetes, ezt irtak a papiromra. Ez nem gond?
Majus 30 volt az utolso menstruaciom es junius 29-en teszteltunk pozitivat, arra gondoltam hogy kesobb fogant de junius 27-en meg negativ volt a tesztem.
Igaz a ciklusaim 30-31 naposak.
Ezert van ez az elteres??
Tenyleg igaz amit az orvos mondott: ne foglalkozzunk a szakkonyvekkel, minden baba a sajat utemeben fejlodik?
Nekem 2 hét eltérés volt eleinte a szabálytalan mensitől. AZóta utólérte magát :)
8 hetes azt mondta a doki,hogy 6 hetes.
19 héten 20hetesnek és most már a plusz 2 hét is meg van :) De mindig ultrahang alapján számol nekem.
23+6hkm
Nekem meg a 12. heti UH-n hozzáadtak egy hetet a terhességi korhoz. Most elvileg csak 36 hetes lennék, de a kórházban 37 hetesnek kezelnek. Pedig pontosan tudom mikor volt az utolsó mensi, de még a fogantatás is.
Szerintem ez amiatt lehet, hogy a babák fejlődése között lehet ennyi különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!