Erős vérszegénységgel mit tudok kezdeni, neo ferro folgamma mellett, hogy ne küldjön a dokim kórházba az alacsony értékek miatt?
Figyelt kérdés
Nem vashiány miatti a vérszegénységem. A hemoglobinszintem alacsony nagyon(8,98) a vörösvértest nem annyira(2,95).
Napi 3x1-et mondott a doki így szedjem.36 hetes vagyok.
2013. júl. 26. 14:43
1/6 anonim válasza:
Igyál céklalét.
Nekem is ugyanígy volt, szülés után vénásan kellett vasat kapnom.
Szerintem jobban jártam volna, ha előtte kapok szurikat.
2/6 anonim válasza:
Szedj mellé C-vitamint és cinket, az segíti a felszívódást. Cékla, sóska, máj.
3/6 anonim válasza:
Hipp Natal vitamint ajánlom, nekem nagyon szépen felhozta a hemoglobin értékemet!Sokkal jobban felszívódik belőle minden mint a többiből!Plusz céklalé!
33hkm
4/6 A kérdező kommentje:
Jövőhéten kell laborba mennem,addig változhat valamit ha csak a NFF-át szedem napi 3x2-t?
2013. júl. 26. 15:52
5/6 anonim válasza:
szia én épp szerdán jártam meg ezt ma vagyok 35+5 még aznap be rendeltek a hematologiára vettek vért tegnap szoltak ide valoszinü labor hiba volt mert a szerdai vérem jo igy nem kell vért kapnom de ha igy maradt volna ma be feketettek volna és vér menne...nekem a vasbol ebböl amit te szedsz 2x2 kellett!
6/6 A kérdező kommentje:
A tájékoztató azt írta ha szügséges 3x2-t. Inkább beszedem így,valamit csak javul addigra.Bár furcsállotta a doki,hogy a vasam meg rendben van.
2013. júl. 26. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!