Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen nagyon picik ezek...

31 hetesen nagyon picik ezek az eredmények?

Figyelt kérdés

Becsült súly:1400gramm

BPD:73mm

Hc:267mm

Az uh 29+3 naposnak ítéli ,eg a terhességi kort. Rá van írva a papírra igaz, hogy megfelel a növekedési üteme...

De lányok...

5x momndták nekem hogy kislány, ebből 3 4D-n, 2x meg a nőgyógyászom!

Erre a csaj:

- LESZÁLLTAK A HERÉI - én azt hittem félre hallottam. Aztán gondoltam momdom neki: amúgy, kislány az a kisfiú!

Azt mondja erre: hát ő nem így látja!

Aztán megnézte és rájőött, hogy az csak a köldökzsinór...

Most komolyan ilyen ott ülhet??????

Ennek a nőnek adjak az UH szerinti adataira???

Tudom, hogy könnyen összetéveszthető...de azért a heréket, hogy leszálltak...nem tudom hol láthatta.

Az enyémek is majdnem leszálltak!!!!

2013. júl. 26. 11:23
 1/8 anonim ***** válasza:
ez durva !!! ezek után simán el tudom képzelni hogy elmérték, de ha nem akkor sem vészesen kicsi...egyszerűen genetikailag lenne ilyen...szóval ha nem mérik el sem kell aggódni
2013. júl. 26. 11:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen, azért utána jártam neten. 1500gramm körül szoktak lenni...persze van hogy nagyobb, s van hogy kisebb!

De ez a sztori önmagában egy nagy csalódás!

Eddig meg voltam velük elégedve...

Egyszerűen letudott pár perc alatt, meg sem nézhettük 4Dn...

Pont a rendes uhs doki szabadságon volt, Ő tóle mindig kaptam 4d képet...ja , nem ingyen 1000ft...tehát még fizettem is volna

Erre a nő: hát ez nem babmozi....és ő nem ért a 4dhez....

Csalódott vagyok nagyon...erre az uhra vártam a 24.hét óta!!!

2013. júl. 26. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Az elso gyerek 1650 g volt 31. héten és 4490 g-mal szuletett 40+4 hetesen, ugyhogy szerintem megfelelnek az adatok.
2013. júl. 26. 11:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok!

Minden oké velünk is, csak azt hittem nagyobbacska lesz!!

2013. júl. 26. 11:42
 5/8 anonim ***** válasza:

ne aggódj emaitt!!!! egy neked is könyebb, 2 a baba ettől teljesen egészséges...3 még bőven behozhatja magát, lehet ő a végén fog sokat hízni....4. lehet elmérték!!!

szóval csak nyugi !!! a lényeg hogy egy egészséges kiscsajszi, herék nélkül :DDDD

2013. júl. 26. 11:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Utolsó:-) remélem én is!!:-)

Azért a leszálltak a heréi résznél lepergett előttem az elmúlt 31 hét!

Rózsaszín ruhák/kiságy/babakocsi/fal.....stb!!!!

A leszállt herés kislányom köszöni a válaszokat:))

2013. júl. 26. 11:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, a súly az csak becslés. Nekem a szülés előtti napon mérték 2700-nak, aztán megszületett 3400-zal.
2013. júl. 26. 11:57
 8/8 anonim ***** válasza:

En is most voltam a heten uhn 31 hetes+3naposan mentem elmeletileg, a doki 31+0 naposra 1500gra becsulte. En ezen nem idegeskedek, mert mar jartam ugy h a sima uh a babat 645gra mondta, 2 nappal kesobbni 4dn pedig 875g....szval ennyire pontosak ezek a meresek....

Boldog babavarast:)

31hkm

2013. júl. 26. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!