31 hetesen nagyon picik ezek az eredmények?
Becsült súly:1400gramm
BPD:73mm
Hc:267mm
Az uh 29+3 naposnak ítéli ,eg a terhességi kort. Rá van írva a papírra igaz, hogy megfelel a növekedési üteme...
De lányok...
5x momndták nekem hogy kislány, ebből 3 4D-n, 2x meg a nőgyógyászom!
Erre a csaj:
- LESZÁLLTAK A HERÉI - én azt hittem félre hallottam. Aztán gondoltam momdom neki: amúgy, kislány az a kisfiú!
Azt mondja erre: hát ő nem így látja!
Aztán megnézte és rájőött, hogy az csak a köldökzsinór...
Most komolyan ilyen ott ülhet??????
Ennek a nőnek adjak az UH szerinti adataira???
Tudom, hogy könnyen összetéveszthető...de azért a heréket, hogy leszálltak...nem tudom hol láthatta.
Az enyémek is majdnem leszálltak!!!!
Igen, azért utána jártam neten. 1500gramm körül szoktak lenni...persze van hogy nagyobb, s van hogy kisebb!
De ez a sztori önmagában egy nagy csalódás!
Eddig meg voltam velük elégedve...
Egyszerűen letudott pár perc alatt, meg sem nézhettük 4Dn...
Pont a rendes uhs doki szabadságon volt, Ő tóle mindig kaptam 4d képet...ja , nem ingyen 1000ft...tehát még fizettem is volna
Erre a nő: hát ez nem babmozi....és ő nem ért a 4dhez....
Csalódott vagyok nagyon...erre az uhra vártam a 24.hét óta!!!
Köszönöm lányok!
Minden oké velünk is, csak azt hittem nagyobbacska lesz!!
ne aggódj emaitt!!!! egy neked is könyebb, 2 a baba ettől teljesen egészséges...3 még bőven behozhatja magát, lehet ő a végén fog sokat hízni....4. lehet elmérték!!!
szóval csak nyugi !!! a lényeg hogy egy egészséges kiscsajszi, herék nélkül :DDDD
Utolsó:-) remélem én is!!:-)
Azért a leszálltak a heréi résznél lepergett előttem az elmúlt 31 hét!
Rózsaszín ruhák/kiságy/babakocsi/fal.....stb!!!!
A leszállt herés kislányom köszöni a válaszokat:))
En is most voltam a heten uhn 31 hetes+3naposan mentem elmeletileg, a doki 31+0 naposra 1500gra becsulte. En ezen nem idegeskedek, mert mar jartam ugy h a sima uh a babat 645gra mondta, 2 nappal kesobbni 4dn pedig 875g....szval ennyire pontosak ezek a meresek....
Boldog babavarast:)
31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!