Erős görcs, barnázás, ugye nem lesz baj?
Figyelt kérdés
Nagyon félek! Június elején menstruáltam utoljára, terhes lettem, 7 hetes vagyok. Most teljesen olyan érzés, mintha meg akarna jönni. Erősen görcsölök és barnáztam is. A hasam alja pedig kívülről teljesen érzéketlen lett újra, mint első lányom császározása után. Holnap indulnánk nyaralni kocsival, 8 órás út, de most sem otthon vagyunk már. Viszont otthon sincs orvosom 2 hétig. Mit tegyek?! :(2013. júl. 25. 18:48
11/19 A kérdező kommentje:
Sajnos azt hiszem késő lett reggelre.. Teljesen menstruáció szerűen vérzem.. :(
2013. júl. 26. 11:52
12/19 anonim válasza:
sajnálom. Minél elöbb menj orvoshoz mert komoly baj is lehet belőle ha nem ellenörzik.
14/19 A kérdező kommentje:
Most már hazafelé fogok menni, mert így valóban nincs is kedvem a további nyaraláshoz sem.. Van még esélyem, hogy megmaradjon a baba?
2013. júl. 26. 14:44
15/19 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, de kevés az esély. Sok idő telt el.:(
A barátnőmnek megmaradt, az elején végig feküdnie kellett, de ő már akkor bement a kórházba, amikor kis barna jött. Az erős vérzés már a kórházban volt. Nekem viszont nem maradtak meg ilyen vérzésnél.
18/19 A kérdező kommentje:
Sajnos elvetéltem :( Voltam orvosnál, és spontán, teljes vetélés történt.. :(
2013. aug. 5. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!