8 hetes kismamik! Hogy vagytok? Hányadik baba?
2-es vagyok.
Kedden voltam dokinál, akkor voltam 7hét+5 napos. 14mm-es a baba, jó szívhang. Most még a védőnőt keresem fel jövőhéten és a labort kell beiktatni:)
Sajna én sem tudok sokat pihenni, pedig egész nap az ágyat nyomnám, de van egy 3 és fél éves fiam és egy 2 éves lányom már:) Így kicsit nehéz pihenni.
Szülésről nekem jó és rossz élményem is van.
Első babámat (fiamat) nagyon könnyen megszültem, nem is gondoltam volna. Lányommal nagyon megszenvedtem, ráadásul a nyakán volt a köldökzsinór, de szerencsére nem lett gond, elég hosszú volt (nem azért írtam, hogy megijedjetek, de ilyen is van). Azt mondják, hogy a 3. gyerek már "kipottyan", ebben reménykedek:) Bár ismerek olyat, akinek a 3. szülésnél is kellett gátmetszés!
Sziasztok!
Nálunk is a 3. Baby jön... 7 hetes és 4 napos. Pihenni csak akkor tudok ha az 5 és a 3 éves leányzóim alszanak délben.
Amúgy fáradékonyabb émelygősebb vagyok mint az előző terhességeknél.
4es vagyok,én is hétfőn voltam uh-n ,akkor 7 hetes napos voltam ,a baba 11 mm volt ,hallottunk szívhangot is nagyon jó volt hallani :) Védőnőhöz kedden megyek majd és csütörtökön uh megint,mert a dokim nem lesz utána 2 hétig,nekem pedig látnom kell,hogy nő-e a baba,mert pajzsmirigy alulműködésem van és féltem ezt a kis csöppséget :)
Valaki esetleg tudja,hogy most a 12. hétig milyen labor vizsgálatok lesznek?
12-es vagyok.
Én kaptam beutalót Hepatitis B. vírusra, vérkép, vizelet vizsgálatra, Wassermann vizsgálat, vércsoport, ellenanyag vizsgálatra, toxoplazma. Csak egyszer vesznek le vért, abból nézik az összeset. A Hepatitis B, toxoplazma eredményt az ANTSZ-hez küldik és onnan a védőnőnek fogják küldeni, a vérkép és vércsoport eredményért kell majd visszamenni. Nálunk legalábbis így van.
Ja, és már megkaptam a csekket, a 12. hetes ultrahangkor végzett kombinált teszthez:)
Nekem ez kicsit fura volt, mert az első két gyerekemnél még ingyenes volt a kombinált teszt.
lehet,hogy később fogant,vagy majd behozza a lemaradást!
4es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!